"Stoica va ramane antrenorul nostru. Nu m-am gandit nici un moment sa ne despartim de el. Mai are contract cu noi inca un an si jumatate si vreau sa-l duca la capat. Nu sunt adeptul schimbarilor. In aproape doi ani de cand sunt la Craiova am schimbat
"Stoica va ramane antrenorul nostru. Nu m-am gandit nici un moment sa ne despartim de el. Mai are contract cu noi inca un an si jumatate si vreau sa-l duca la capat. Nu sunt adeptul schimbarilor. In aproape doi ani de cand sunt la Craiova am schimbat un singur antrenor, pe Ovidiu Stanga, dar atunci trebuia facut ceva! Am vorbit cu Stoica si l-am intrebat de cati jucatori avem nevoie sa ne batem sezonul viitor cu cele trei echipe din Bucuresti. A spus ca de doi, dar daca este nevoie luam si cinci pentru a avea concurenta. Vreau performanta, iar in doi-trei ani sa fie suparare daca vom termina pe locul patru", a spus Mititelu. Acesta i-a criticat din nou pe antrenori si jucatori dupa infrangerea din partida cu Gloria, amenintandu-i ca deplasarea la Iasi o vor face cu autocarul. "Avem salarii si prime de primele patru formatii din Romania, dar noi ne situam pe locul 14. Mergem in deplasarile lungi cu avionul si ne cazam la hoteluri de patru stele. Gloria merge cu autocarul si sta la pensiuni ori la hotel de cel mult trei stele. Ii anunt ca la urmatoarea deplasare vor merge la Iasi cu autocarul, din doua bucati, si vor sta la hotel de doua stele. Au gresit clar abordarea meciului cu Bistrita, iar Stoica este si el vinovat de acest lucru. Este o rusine pentru noi sa ne aflam pe locul 14. Dupa meciul cu Gloria, Stoica trebuia sa mearga in vestiar si sa umple cu sange peretii", a spus Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.