Grupul de la Golden Blitz are o replica mai tinara: Grupul de la White Horse. Lideri: baiatul lui Hrebenciuc, fata lui Basescu si baiatul vitreg al Elenei Udrea.

De-a stinga tatilor: Andrei Hrebenciuc si Elena Basescu se au bineindiferent de culoarea politica a parintilor. Elena Basescu, Andrei Hrebenciuc, Alin Cocos-Udrea. Adica fata presedintelui-jucator, baiatul sforarului-sef din PSD si fiul vitreg al celebrei blonde de la Cotroceni. Tot un grup cu legaturi strinse, dar de interese diferite. Se intilnesc in fiecare vineri si simbata seara in clubul White Horse, motiv pentru care presa de scandal a vorbit deja despre o relatie apropiata intre Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc.

Hrebenciuc-tatal: „Da, e o relatie"

Viorel Hrebenciuc confirma: „Da, e o relatie intre baiatul meu si fata lui Basescu. Dar nu e nici pe de parte o poveste de dragoste. Mai e mult pina acolo. Ei sint prieteni buni, fac parte din acelasi grup". Am incercat sa vorbim si cu Andrei, insa tatal lui ne-a rugat sa-l tinem „departe de lumea cancanului". Elena Basescu insista sa nu vorbeasca despre viata ei privata. „E viata mea personala si nu intereseaza pe nimeni", ne-a spus fiica presedintelui.

Saga Basescu - Udrea continua

Elena Udrea neaga si ea povestea de dragoste dintre cei doi. „Nu e nimic intre ei. De saptamina trecuta, de cind am vorbit eu, si pina acum nu cred sa se fi intimplat ceva. E o pura speculatie a presei. Sint in acelasi grup de prieteni", afirma Udrea. Baiatul ei vitreg, Alin Cocos, face parte si el din Grupul de la White Horse. „Academia Catavencu" a publicat recent o informatie potrivit careia si el incearca sa intre in gratiile fetei presedintelui.

Din acelasi grup mai face parte si Bogdan Dragomir, baiatul lui Mitica Dragomir, dar si Alexandru Erbasu, baiatul celebrului miliardar decedat in urma cu ceva timp.

Andrei Hrebenciuc are 23 de ani si este student la ASE. Personajul este misterios, presa neaflind mai nimic despre el pina acum. Elena Basescu are 24 de ani si este studenta la SNSPA. Alin Cocos are 19 ani si conduce deja un Ferrari si un BMW M5.