Mircea Dinescu va prelua, la sfarsitul acestei luni sau la inceputul lunii aprilie, circa noua procente din actiunile "Adevarul Holding", a declarat jurnalistul pentru Mediafax, in urma intalnirii cu Dinu Patriciu pe care a avut-o luni seara. Jurnali
Mircea Dinescu va prelua, la sfarsitul acestei luni sau la inceputul lunii aprilie, circa noua procente din actiunile "Adevarul Holding", a declarat jurnalistul pentru Mediafax, in urma intalnirii cu Dinu Patriciu pe care a avut-o luni seara. Jurnalistul a mai spus ca abia dupa ce va deveni actionar si va merge sa vada "cum merge pravalia" va decide daca mai scrie sau nu in paginile cotidianului Adevarul. De partea cealalta, Dinu Patriciu a declarat ca el si Mircea Dinescu s-au intalnit luni seara "prieteneste", dar a refuzat sa confirme sau sa infirme declaratiile publicistului. "Este o chestiune privata", a spus omul de afaceri, care a precizat ca relatia dintre el si Mircea Dinescu este una de parteneriat.
Saptamana trecuta, dupa ce Dinescu a anuntat ca ar putea prelua actiuni la Adevarul, Razvan Corneteanu, directorul holdingului Adevarul, a anuntat ca a reziliat contractul editorial cu publicistul. Directorul editorial al Adevarul Holding, Adrian Halpert, a declarat, marti, pentru Medifax ca Mircea Dinescu nu va mai scrie la cotidianul Adevarul cat timp conducerea editoriala a ziarului, care a decis intreruperea contractului cu jurnalistul, va ramane aceeasi, indiferent daca va prelua sau nu o parte din actiunile Adevarul. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.