Patronul Stelei a coborit pe gazon si le-a cerut jucatorilor sa nu-l scape din ochi pe brazilianul Elton dupa care a taiat primele pina la finalul sezonului.

Victoria obtinuta de Steaua cu FC Arges nu a schimbat atitudinea lui Gigi Becali fata de jucatori si de stafful tehnic. „Le-am spus jucatorilor: «Nici un ban pina la final. Sinteti pe locul doi la final, va contabilizez primele, va dau toti banii si inca 5.000 in plus. Nu ajungeti pe doi, nu va dau nimic. V-am marit salariile la toti, aveti 60.000, 120.000, 200.000, am zis ca facem performanta». Voiam chiar sa le maresc iar salariile anul asta, sa ajungem la cota europeana, de 3-400.000 pe an. «Va dau salarii ca la echipele de pe locurile 3-4, daca sinteti pe 3-4. Nu va mai dau prime, acum e chestie de onoare. Nu vreau sa jignesc pe CFR Cluj, am zis ca ma bat cu Rapid, dar acum vreti sa ma bat si cu Clujul? Pai va trimit la CFR Cluj sa jucati»", a spus oficialul stelist la emisiunea „Nasul" de la B1 TV.

Becali a spus ca Steaua nu are nevoie de alt psiholog in afara de Olaroiu, autopropunindu-se chiar pentru aceasta functie in caz ca Olaroiu va fi depasit de situatie.

Atentie la Elton

„Nu ma intereseaza pe mine ca au marile cluburi, eu am principiile mele de viata. Psihologul e doctor... Eu zic asa: e bolnav psihic? Daca e bolnav psihic, il duc la doctor psiholog. Lasa-te de fotbal... Antrenorul trebuie sa fie si tehnician, si parinte, si psiholog. Daca nu e el bun psiholog, vin eu", si-a explicat Becali atitudinea. In aceeasi emisiune, patronul stelist a marturisit cum a facut el tactica de joc inaintea meciului de la Craiova: „Le-am spus jucatorilor: «Aveti grija - Elton era si el acolo, nu intelegea saracu’ - vi l-am adus pe baiatul asta, e foarte subtil, o sa va faceti de ris, n-o sa va puteti tine dupa stilul lui de joc, o sa dea niste pase ideale pe care n-o sa le simtiti. Fiti atenti cind ajunge mingea la asta. Cind e mingea la piticul asta, sa fiti concentrati, sa primiti mingea. Sint bun psiholog?»".

Becali a refuzat UNICEF Dupa ce a reziliat contractul de sponsorizare cu RAFO, Steaua a primit o oferta de la UNICEF, organizatie care si-a pus sigla si pe tricourile Barcelonei. Dupa un acord prealabil, UNICEF a solicitat un milion de dolari, in timp ce Becali a oferit doar 251.000, astfel ca acordul a cazut. „As accepta UNICEF pe tricou, dar gratis. Le-am dat 251 de mii de euro la Andreea Marin in emisiune si mi-au propus sa port UNICEF pe tricou la echipa. Mi s-a propus ca daca vreau UNICEF, ca Barcelona, ca nu stiu ce, adica trebuia sa platesc eu ca sa le port UNICEF pe piept. Adica sa dau bani, un milion. Am zis ca «nu vreau sa va dau un milion voua». Care e problema ca n-are Steaua sponsor? N-are Steaua bani?", a spus el.