Formatia Todomondo va reprezenta Romania la Eurovision. Normal, „hora de la finalul piesei este punctul forte, ea reprezinta unirea tarilor intr-o hora europeana".

Cine este Todomondo?

Bogdan (Mister M): Bogdan (Mister M), Ciro, Kamara, Andrei, Valer si Vlad. Adica, o trupa nonconformista, o gasca de prieteni uniti la bine si la rau.

Cum regizati aparitiile pe teve?

Ciro: Nu avem o regie anume cind aparem la emisiuni. Nu ne facem planuri, „regia" noastra e naturaletea. Mesajul pe care vrem sa-l transmitem este acela de dragoste si toleranta. Hora de la finalul piesei este punctul forte, ea reprezinta unirea tarilor intr-o hora europeana.

Textul cintecului cistigator e naiv.

Kamara: Perceptia generala nu indica naivitate. Poate simplitate, dar simplitatea mesajului a facut ca el sa ajunga la oameni. Cel mai greu e sa faci un lucru simplu, e stiut ca lucrurile simple sint cele mai complexe.

Andrei: In ceea ce ne priveste, textul este foarte important. Dar noi nu am cautat o exprimare elitista sau versuri stufoase, ci cuvinte care merg direct la sufletul omului. Si credem ca am reusit.

Sinteti cu nasul pe sus?

Kamara: Nasul meu de... grec e putin probabil sa fie pe sus... Poate al lui Andrei - noroc ca-l acopera cu sapca! Vlad, Valer si Bogdan au nasuri cu personalitate, iar Ciro... ne „miroase" pe toti de la o posta, ca are nas de italian!

Ciro: Kamara e incapatinat, iar Vlad e foaaarte calm.

Valer: Ciro e agitat, Andrei e vesel, iar Bogdan e ambitios.

Kamara: ...iar Valer e... rus.

Ca sa fiti la moda, cind va veti rupe ca formatie?

Bogdan: Cind ne vom rupe ca formatie? Cind te astepti mai putin! Dar nu inainte de finala de la Helsinki!

Pe cine imitati?

Vlad: Pe Ray Charles, nu se vede? Ha, ha! Ai mai vazut undeva alti sase nebuni ca noi?

Gesturile de scena cit de originale sint?

Andrei: 100%. Pe scena sintem noi insine.

Ce masini aveti? Ce masini v-ati dori?

Vlad: Eu am o Dacia, dar nu mi-ar sta rau intr-un BMW...

Kamara: Am trecut de la tricicleta la bicicleta, apoi la trotineta... Sper sa ajung si la un 4X4.

Ciro: As schimba si eu Opelul meu pe un BMW. Mai ales ca mai mult sta pe la service...

Valer: N-am masina. Mi-as dori una buna.

Bogdan: Ei, daca m-as intilni cu pestisorul de aur, i-as cere un Audi Q7. Dar pina atunci, ma multumesc si cu Peugeotul meu.

Andrei: Nu e mai bine de mine? Am un scuter si nu l-as da pe nimic in aglomeratia din Bucuresti! Nu-mi doresc masina, poate doar un ATV, sa-l am la munte.

Cit de profesionista este lumea showbizului romanesc?

Vlad: Din ce in ce mai profesionista. Se simte acest lucru tot mai mult din piesele care ies pe piata.

Ciro: Trupele si solistii se prezinta mult mai bine atit ca imagine, cit si ca show. Iar faptul ca nume romanesti devin cunoscute peste hotare spune multe in acest sens.