Adrian Mititelu a plecat foarte nervos de la Stadionul "National" din Bucuresti dupa meciul cu Gloria Bistrita, pierdut duminica seara cu 1-2, in etapa a 23-a a Ligii I, criticandu-l pe antrenorul Stefan Stoica pentru faptul ca echipa sa a fost in
Adrian Mititelu a plecat foarte nervos de la Stadionul "National" din Bucuresti dupa meciul cu Gloria Bistrita, pierdut duminica seara cu 1-2, in etapa a 23-a a Ligii I, criticandu-l pe antrenorul Stefan Stoica pentru faptul ca echipa sa a fost invinsa, desi a condus cu 1-0. De asemenea, patronul oltenilor i-a bagat pe jucatori in sedinta dupa meci si i-a trimis pe L. Parvu si Baird la echipa de juniori.
Mititelu a fost extrem de nervos dupa meciul cu Gloria, pierdut de Craiova cu 1-2, desi oltenii au condus cu 1-0. La finalul partidei de pe "National" (Universitatea a jucat in Bucuresti, ca si cu Rapid, avand terenul propriu suspendat pentru doua etape), patronul din Banie i-a atacat pe antrenorul Stefan Stoica si pe jucatori. "Intrebati-l pe <<Mourinho>>, ca asa l-ati facut pe Stoica! Eu mi-am facut datoria, am bagat 10 milioane de dolari de cand am venit la echipa, dar sunt total nemultumit", a spus Mititelu. Acesta si-a bagat in sedinta jucatorii in noaptea de duminica spre luni. Desi jucatorii primisera liber din partea antrenorului pana miercuri, Mititelu i-a anuntat pe jucatori ca trebuie sa vina la Craiova la o sedinta care a avut loc la sediul clubului. Au venit toti fotbalistii, chiar daca Njock era pregatit sa plece in Germania, iar D. Stoica sa ramana in Bucuresti pentru a raspunde convocarii la echipa nationala. Dupa o discutie de aproximativ o ora, s-au luat si primele decizii: atacantii Michel Baird si Lucian Parvu vor fi trimisi la echipa de juniori pe termen nelimitat, unde vor fi colegi cu Andrei Ionescu. Parvu este considerat vinovat ca, la 1-0, a ratat doua mari ocazii, iar Baird a fost acuzat de lipsa de profesionalism. Dupa sedinta, jucatorilor li s-a dat liber pana miercuri la pranz. "Si noi suntem suparati, insa asta este. Am pierdut un joc, nu o finala de Liga Campionilor. Am fost si putin dezavantajati, pentru ca a trebuit sa jucam pe teren strain. Poate este si o mica oboseala la jucatori. Sper sa reusim sa recuperam aceste puncte in etapa viitoare, la Iasi. Ne este si noua putin greu, pentru ca suntem tineri, iar aceste meciuri au fost foarte grele", a declarat St. Stoica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.