Dupa o ora, Mircia Muntean (presedintele PNL Hunedoara) a iesit din sediul DNA,
explicand ca a trebuit sa raspunda anchetatorilor in legatura cu un teren care a fost cumparat pentru improprietarirea tinerilor din Deva. Primarul a mai adaugat ca
Dupa o ora, Mircia Muntean (presedintele PNL Hunedoara) a iesit din sediul DNA,
explicand ca a trebuit sa raspunda anchetatorilor in legatura cu un teren care a fost cumparat pentru improprietarirea tinerilor din Deva. Primarul a mai adaugat ca, in opinia sa, aceste audieri sunt hartuieli politice pentru a-i afecta imaginea. Florin Oancea a declarat ca a fost audiat, si el si primarul Muntean, in urma unei plangeri facute de prefectul de Hunedoara impotriva unei hotarari a Consiliului Local Deva, pe care Oancea o considera perfect legala, acuzandu-l pe prefectul Cristian Vladu de imixtiuni in interiorul Primariei Deva. "Aceste chemari la Parchet si la Politia judetului Hunedoara, pentru ca mai avem inca un dosar penal cu cinci puncte legate de investitii, sunt de natura politica si il acuz pe prefectul judetului Hunedoara de imixtiune in activitatea Primariei Deva. In continuare in judetul Hunedoara el se erijeaza in presedintele informal al PD. Este o unealta prin care liberalii, avand in vedere tensiunile politice din ultima perioada, sunt sicanati. Noi vom veni la toate audierile si ne vom demonstra nevinovatia", a spus Oancea. "Este adevarat ca am depus o plangere impotriva Consiliului Local Deva care a votat vanzarea unui teren in suprafata de 12,2 hectare de teren ce fusese initial atribuit tinerilor pentru constructia de locuinte. In urma unui control al Institutiei prefectului s-a dovedit ca hotararea este nelegala si am contestat-o in instanta. De asemenea, am depus plangere la DNA Alba impotriva Consiliului Local Deva", a replicat prefectul Cristian Vladu. Liderii PNL Hunedoara au anuntat, sambata, ruperea Aliantei DA in judet, pe motiv ca ar fi hartuiti cu dosare in spatele carora ar fi PD, prin prefectul de Hunedoara. (T.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.