Patronul echipei de fotbal CFR Cluj a lansat ieri o serie de acuzatii la adresa presedintelui CJ Cluj, liberalul Marius Nicoara. Paszkany a declarat ca Nicoara ar fi intermediat diverse contracte, inclusiv de publicitate pentru Trustul Gazeta, si ca l-ar fi amenintat ca va interveni pentru a-i bloca afacerile din Capitala (proiectul Esplanada). „Nicoara m-a amenintat direct si indirect ca intervine la Guvern pentru a bloca Esplanada", sustine el.

Paszkany a reluat si o parte dintre acuzatiile pe care le-a scris in celebrul memoriu ce a ajuns la presedintele Traian Basescu. In replica, Marius Nicoara afirma ca nu a facut niciodata asa ceva si ca a incercat mereu sa il ajute pe Paszkany, ca pe orice alt om de afaceri care venea cu proiecte bune pentru judet.

Patronul CFR va fi audiat azi de procurorii DIICOT in dosarul Gazeta 2, unde s-a inceput urmarirea penala asupra sa pentru instigare la santaj si complicitate la grup infractional organizat. Omul de afaceri sustine ca se va prezenta si ca ar avea „diverse probe" in sprijinul acuzatiilor sale la adresa lui Nicoara, inclusiv inregistrari. Nicoara a declarat ca il va suna pe Paszkany pentru a purta o discutie lamuritoare, dupa audierile de astazi. (Camelia JULA)