In timp ce conducea superbul ei automobil cumparat in rate, Marie Wilson, se intreba prin ce minune va izbuti sa achite ratele pe care le mai datora, si care erau in numar mult mai mare decat cele platite deja. Marie Wilson era o incantatoare america
In timp ce conducea superbul ei automobil cumparat in rate, Marie Wilson, se intreba prin ce minune va izbuti sa achite ratele pe care le mai datora, si care erau in numar mult mai mare decat cele platite deja. Marie Wilson era o incantatoare americana dintr' un orasel californian, plina de initiativa si curaj, care ca atatea tinere americane inimoase, hotarase sa plece la Hollywood ca sa se procopseasca in doi timpi si trei miscari. Din nefericire, slabutele economii adunate cu multa si vrednica truda, s' au topit si mai repede. Asa de repede, incat biata viitoare stea nici nu apucase sa treaca de poarta din strada studioului, pazita de sumedenie de inspectori posaci care apara intrarea cu pretul vietii lor. Lucrurile stateau asadar prost, tare prost, pentru micuta de la volanul superbului automobil. Orizontul era intunecat, de parca l-ar fi vopsit cineva cu chinoros. Deodata colac peste pupaza, fata observa ca i s' a terminat benzina. si nici bani de cumparat nu avea. Dupa cativa metri motorul s' a oprit, cu Miss Wilson in plina strada, unul din faimoasele bulevarde hollyoodiene.Acum situatia devenise diperata.
ZIUA, 20 martie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.