Presa italiana de ieri anunta ca gruparea patronata de Roman Abramovici intentioneaza sa-l cumpere in vara pe Cristi Chivu, de la AS Roma. Capitanul Nationalei, momentan indisponibil, dupa operatia de la nas, s-a aflat pe lista de achizitii a multor
Presa italiana de ieri anunta ca gruparea patronata de Roman Abramovici intentioneaza sa-l cumpere in vara pe Cristi Chivu, de la AS Roma. Capitanul Nationalei, momentan indisponibil, dupa operatia de la nas, s-a aflat pe lista de achizitii a multor cluburi mari din Europa, printre care Real Madrid si FC Barcelona, dar a ramas la Roma, cu care negociaza in aceasta perioada prelungirea contractului. Presa italiana a dat ca sigura destinatia Chelsea, dupa ce Luciano Spaletti, tehnicianul Romei, s-a scapat intr-un interviu acordat duminica unui post de televiziune din Italia. "Ar fi o greseala sa pastrezi in lot fotbalisti care nu vor sa ramana. Daca Chivu vrea sa plece la Chelsea, trebuie sa discutam acest lucru, insa acum clubul nostru isi permite sa cheltuiasca chiar si sume mari de bani, importanta este dorinta de a ramane aici", a alimentat Spaletti speculatiile. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.