Peste 15.000 de fani ai lui Poli au tinut sa protesteze sambata seara, dupe meciul cu Poli Iasi, pe strazile Timisoarei pentru a solicita recuperarea palmaresului, a numelui si a siglei clubului, pierdute in urma unei decizii a TAS. Fanii banateni au
Peste 15.000 de fani ai lui Poli au tinut sa protesteze sambata seara, dupe meciul cu Poli Iasi, pe strazile Timisoarei pentru a solicita recuperarea palmaresului, a numelui si a siglei clubului, pierdute in urma unei decizii a TAS. Fanii banateni au cantat incontinuu timp de aproape doua ore si i-au asteptat in zadar pe fotbalistii si pe conducatorii actualei echipe. Acestia erau ocupati cu o sedinta in care i-a bagat patronul Marian Iancu imediat dupa infrangerea de pe teren propriu cu Poli Iasi, esec care ii tine la distanta de podiumul campionatului. "Fotbalul este nedrept cateodata. Si cei de la Bistrita au avut o singura ocazie si am luat gol de la 35 metri, astazi o faza si am luat gol", le-a cautat Marian Iancu scuze angajatilor sai. Apoi a pus tunurile pe ei: "Asta e capacitatea lor profesionala. Asa au stiut ei sa pregateasca acest meci. Probabil l-au luat in deradere. N-aveam nevoie astazi de asa ceva", a spus Iancu, dupa meciul cu Poli Iasi.
Intrebat de un suporter daca Poli va invinge formatia Steaua in semifinala Cupei Romaniei, Iancu a raspuns: "Ei, batem Steaua... Sa fim seriosi!". Mihaita Plesan, care acum doua saptamani se dadea viteaz, afirmand ca ii pare rau ca nu a jucat echipa mare cu Dinamo, ca sa bata la cinci-sase goluri diferenta, a lasat-o mai moale dupa meciul cu Iasiul. "Este rusinos ce am facut azi si ar trebui sa ne cerem scuze fata de suporteri, pentru ca, la cum jucam, nu-i meritam. Nu stiu ce s-a intamplat... Domnul Marian Iancu este suparat. Ce poate sa spuna? Cu o echipa ca Poli Iasi, care nu joaca nici un fotbal... Mai poti sa spui ceva? Pentru noi este un moment greu pe care putem sa-l trecem castigand la Cluj si in semifinala Cupei cu Steaua. Cred ca este singura sansa sa ne indeplinim obiectivul", a spus Plesan. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.