Rapidul nu a rezistat decato singura etapa pe locul secund al clasamentului, pe care l-a cedat Clujului dupa un meci aparte la Vaslui. Giulestenii au marcat prin Mazilu dupa o ora de joc, doua minute mai tarziu gazdele au ramas in zece, dupa eliminar
Rapidul nu a rezistat decato singura etapa pe locul secund al clasamentului, pe care l-a cedat Clujului dupa un meci aparte la Vaslui. Giulestenii au marcat prin Mazilu dupa o ora de joc, doua minute mai tarziu gazdele au ramas in zece, dupa eliminarea lui Panait, dar echipa lui Hizo a reusit o egalare tarzie pe fondul relaxarii giulestenilor. "Suntem prosti cu totii! Nu sunt foarte multe de comentat, doar doua aspecte foarte clare: primul aspect, pana la eliminare, cand am facut un joc perfect, calculat, cu rabdare. Am avut ocazia de a inscrie mai devreme, dar nu am facut-o. Apoi numai Rapid, in stilul caracteristic a aruncat doua puncte pe geam. Noi suntem vinovati de cele doua puncte pierdute si nimeni altcineva. Am tratat cu superficialitate partea a doua a jocului, dupa inscrierea golului, si am ratat 5-6 ocazii foarte bune. Cand Dumnezeu vede ca isi bati joc de ce iti da, atunci iti ia. Practic am aruncat doua puncte la gunoi", a rabufnit Lucescu la finalul partidei. "Daca egalam noi in minutul 87, atunci puteam spune ca am castigat un punct. Nu pot sa spun ca e vinovat cineva anume, pentru ca acel gol l-am primit in urma unui lant de erori", a precizat tehnicianul. De partea cealalta, Viorel Hizo, autorul unui parcurs incredibil cu FC Vaslui, 10 rezultate pozitive consecutive, a ramas modest. "Nu ma bucur ca am incurcat Rapidul, am fost trei ani la Rapid si atat. Am demnitate in mine, nu pot sa ma comport cu Steaua si Dinamo intr-un mod si cu Rapid in alt fel. Nu as mai fi eu. Mentin afirmatia ca Rapid este cea mai in forma echipa, are un joc foarte bun, foarte bine organizat. Am incercat sa anihilam valoarea lor. Este greu sa pastrezi un ritm ca la inceput impotriva unor jucatori tehnici ca cei de la Rapid. Au un mecanism foarte bine pus la punct", a spus "Dulaul". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.