Marilyn Monroe (foto) a fost lasata sa moara deliberat, ca sa nu iasa la iveala presupusa relatie amoroasa a sa cu Robert Kennedy.

Un regizor si scriitor australian sustine ca a descoperit un document de trei pagini in arhiva Biroului
Marilyn Monroe (foto) a fost lasata sa moara deliberat, ca sa nu iasa la iveala presupusa relatie amoroasa a sa cu Robert Kennedy.

Un regizor si scriitor australian sustine ca a descoperit un document de trei pagini in arhiva Biroului Federal, potrivit caruia actrita a fost lasata sa moara, in timpul uneia dintre multele sale tentative de sinucidere, puse la cale de blonda de la Hollywood pentru a atrage atentia asupra sa. Conform textului FBI, preluat de Realitatea.net, moartea starletei a fost pusa la cale de psihiatrul, menajera, citiva apropiati ai sex-simbolului si chiar de Robert Kennedy, fratele mai mic al fostului presedinte american John F. Kennedy. Relatia amoroasa dintre Marilyn Monroe si fratele presedintelui a fost speculata ani de-a rindul, iar documentul Biroului certifica aceasta ipoteza, ba chiar aduce detalii despre raporturile sexuale dintre cei doi, prezentind inclusiv extravagantele lor in domeniu. R. Kennedy i-ar fi promis artistei ca va divorta si se va casatori cu ea. Dezamagita de promisiunea in van, Marilyn ar fi amenintat ca face publica intreaga poveste. Prin urmare, amantul a planuit moartea divei, iar in urma supradozei de somnifere, luata pe 4 august 1962, actritei nu i s-a acordat ajutor. Documentul FBI a fost redactat la doi ani de la moartea lui Monroe de catre un presupus agent secret, care si-a pastrat anonimatul. Biroul nu a dat publicitatii datele din document, pe motiv ca acestea nu puteau fi probate. Ele au iesit la iveala in luna octombrie a anului trecut, dupa ce in Statele Unite a intrat in vigoare legea liberului acces la informatii, norma care a atras dupa sine dezvaluirea a numeroase dosare tinute secrete pina acum.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.