Doua vesti care ne-au mai descretit fruntile in acest weekend: una buna si alta de-a dreptul exceptionala: prima, cea buna, e ca - daca ne luam dupa un sondaj realizat de compania Daedalus Consulting si dupa datele publicate de Institutul National de
Doua vesti care ne-au mai descretit fruntile in acest weekend: una buna si alta de-a dreptul exceptionala: prima, cea buna, e ca - daca ne luam dupa un sondaj realizat de compania Daedalus Consulting si dupa datele publicate de Institutul National de Statistica - "incepem sa traim mai bine". A doua stire, cu adevarat revelatoare, ne-o incredinteaza editia americana a publicatiei "Men's Health" (adica un fel de "Aspirina saracului", cum ar veni): romanii sunt campioni mondiali la sex! (Poate, zic eu, de-aia si traim mai bine). In acest sui-generis clasament erotic, noi, cu 232 de partide pe an, ii devansam pe coreeni (banuiesc ca pe cei din Sud...) care nu fac "decat" de 228 de ori si pe grecii de pe locul al treilea, cu 224. Ca sa nu mai vorbim ce bataie le tragem apaticilor americani, clasati taman pe locul 16, cu un mizilic de 161 contacte anuale. Dar surpriza vine de la maghiari: sunt abia pe locul 10, cu 188 de tentative. Cunoscandu-le pe unguroaice, cum e posibil asa ceva?! Cred ca de vina e politica. De-aceea vin si zic: stimate domnule Marko Bela, stimati prieteni secui, in loc sa va ocupati de o iluzorie autonomie teritoriala, n-ar fi mai bine sa puneti, in sensul celor de mai sus, osu' la treaba, ca sa iesiti din aceasta postura oricum dezonoranta? Si ca sa nu mai fiu acuzat de cine stie ce, acelasi indemn il lansez si domnilor Tariceanu si Basescu, recte dnei Elena Udrea; pentru ca - se stie - e greu sa ajungi in varf, dar si mai greu e sa te pastrezi acolo.
Asadar, la treaba, domnilor! Asta e brandu' nostru de tara!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.