Incheiat in urma cu o saptamana, "IWA 2007" a adus noutati remarcabile in domeniul armelor de vanatoare. Compania Krieghoff a prezentat arma Semprio: o pusca cu un sistem foarte rapid de repetare a focului, care permite patru trageri in patru secunde
Incheiat in urma cu o saptamana, "IWA 2007" a adus noutati remarcabile in domeniul armelor de vanatoare. Compania Krieghoff a prezentat arma Semprio: o pusca cu un sistem foarte rapid de repetare a focului, care permite patru trageri in patru secunde, compania Umarex a venit cu noul Magnum Desert Eagle RAM, arma semi-automata cu recul, pentru gloante de calibru 43. Firma austriaca Steyr Mannlicher a prezentat, in fata a peste 70 de ziaristi, pusca Mannlicher Luxus Take Down, unica din punct de vedere al manevrabilitatii, care permite incarcarea automata fara sa pierzi linia de ochire. De asemenea, compania Blaser, pe langa modelele consacrate, a prezentat trei variante de arme lise bock cu tevi de 76 de cm si selector de tragere, o noua varianta de carabina cu inchizator semiautomat si, ca o ciudatenie, o carabina suflata in aur.
Targul din acest an a fost cel mai reusit moment din seria evenimentelor IWA, atragand, in premiera, expozanti din aproape 50 de tari si un numar impresionant de vizitatori: 30.000, cu 12% mai mult decat anul trecut. Evenimentul a reusit sa impulsioneze industria din domeniu, surprinzand presa internationala prin organizarea mult imbunatatita fata de anii precedenti si atmosfera relaxata. Expozitia - cea mai complexa de pana acum, a cuprins in jur de 1000 de standuri, intr-o formula moderna, iar companiile participante au prezentat o serie de inovatii la nivel mondial atat in domeniul armamentului de vanatoare, cat si in industria optica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.