Antrenorul Aurel Sunda (foto) a semnat ieri un contract cu Ceahlaul Piatra Neamt, echipa pe care a preluat-o dupa demiterea de sambata a lui Florin Marin. Noul tehnician a semnat pe un an si trei luni, iar patronul Gheorghe Stefan a anuntat ca il va
Antrenorul Aurel Sunda (foto) a semnat ieri un contract cu Ceahlaul Piatra Neamt, echipa pe care a preluat-o dupa demiterea de sambata a lui Florin Marin. Noul tehnician a semnat pe un an si trei luni, iar patronul Gheorghe Stefan a anuntat ca il va pastra si in Liga a II-a, in cazul in care nemtenii vor retrograda. "Primul obiectiv este salvarea de la retrogradare. Chiar daca acesta nu va fi indeplinit, vom continua impreuna si vom cauta sa formam o echipa noua, competitiva, care sa ne dea garantia unei noi promovari. Sper ca Aurel Sunda sa aiba bafta pentru cele 11 etape ramase", a spus Stefan. "Rezultatele confera stabilitate unui antrenor. Florin Marin este un antrenor foarte bun, noi l-am apreciat, dar am considerat ca nu are sansa. Am vrut un soc la echipa si am facut aceasta mutare", a explicat "Pinalti" ruperea amiabila a relatiilor contractuale cu Florin Marin. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.