Antrenorul Universitatii Craiova crede ca este momentul ca si echipa sa sa castige un meci, pe cel cu Gloria Bistrita, din etapa a 23-a a Ligii I, dupa ce a remizat in primele trei etape din 2007. "Gata, trebuie sa batem si noi pe cineva! Este necesa
Antrenorul Universitatii Craiova crede ca este momentul ca si echipa sa sa castige un meci, pe cel cu Gloria Bistrita, din etapa a 23-a a Ligii I, dupa ce a remizat in primele trei etape din 2007. "Gata, trebuie sa batem si noi pe cineva! Este necesar sa obtinem toate cele trei puncte pentru ca vine apoi meci pe <<Ion Oblemenco>> si trebuie sa fie plin ochi. Eu doresc sa jucam pentru fani, asta este conceptia mea, sa facem spectacol pentru ca suntem actori, iar suporterii sa vina ca la teatru sa aplaude o reprezentatie de clasa", a spus Stoica. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, crede ca jocul cu Gloria va fi unul echilibrat. "Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Totusi, sper ca tinerii nostri jucatori sa-l castige pentru a confirma ultimele rezultate", a spus Mititelu, care a adaugat despre presedintele Gloriei, Jean Padureanu ca "este cel mai smecher dintre olteni". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.