Selectionerul Olandei a facut publica lista celor 23 de jucatori pe care va miza in confruntarea de pe 24 martie, de la Rotterdam.
Nu lipsesc Van der Sar si Robben, iar Seedorf, iesit pentru mult timp din calcule, a revenit si pentru un joc ofi
Selectionerul Olandei a facut publica lista celor 23 de jucatori pe care va miza in confruntarea de pe 24 martie, de la Rotterdam.
Nu lipsesc Van der Sar si Robben, iar Seedorf, iesit pentru mult timp din calcule, a revenit si pentru un joc oficial, dupa ce a fost convocat la ultimele doua jocuri de pregatire ale batavilor.
Selectionerul olandez Marco van Basten a anuntat ieri lotul de jucatori pentru partidele cu Romania (Rotterdam, 24 martie) si Sloveniei (Celje, 28 martie), din grupa G a preliminariilor CE 2008. In ciuda faptului ca mai multi jucatori importanti sunt incerti, printre ei aflandu-se portarul Van der Sar si atacantul Arjen Robben, ei au fost inclusi intr-un lot de 23 de jucatori, care arata astfel: Van der Sar (Manchester United), Stekelenburg (Ajax), Timmer (Feyenoord) - portari; Boulahrouz (Chelsea), Bouma (Aston Villa), Van Bronckhorst (FC Barcelona), De Cler, Kew Jaliens (ambii AZ Alkmaar), Emanuelson, Heitinga (ambii Ajax), Mathijsen (Hamburg SV) - fundasi; Afellay (PSV), De Jong, Van der Vaart (ambii Hamburg SV), Landzaat (Wigan Athletic), Seedorf (AC Milan), Sneijder (Ajax Amsterdam), De Zeeuw (AZ Alkmaar) - mijlocasi; Babel, Huntelaar (ambii Ajax), Kovermans (AZ Alkmaar), Kuyt (Liverpool), Robben (Chelsea).
Nationala Olandei se va reuni marti, la ora 13,30, la hotelul Huis ter Duin, din Noordwijk aan Zee.
Partida Olanda - Romania se va disputa la 24 martie, pe Stadionul "De Kuip" din Rotterdam, de la ora 21,30, in grupa G de calificare la Euro 2008 si va fi arbitrata de o brigada din Germania, cu Markus Merk la centru, ajutat de asistentii Jan-Hendrik Salver si Mike Picke si de rezerva Knut Kircher.
Observator de joc a fost desemnat ungurul Balasz Makray, in timp ce observator pentru arbitri a fost numit Guy Goethals. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.