Politia ungara a retinut 56 de persoane din randul skinheads si al militantilor de extrema-dreapta in urma incidentelor produse joi seara in Budapesta, la incheierea unei manifestatii desfasurate in general pasnic, cu ocazia zilei de 15 martie, zi na
Politia ungara a retinut 56 de persoane din randul skinheads si al militantilor de extrema-dreapta in urma incidentelor produse joi seara in Budapesta, la incheierea unei manifestatii desfasurate in general pasnic, cu ocazia zilei de 15 martie, zi nationala in Ungaria, la care au luat parte circa 200.000 de persoane, informeaza Mediafax.
Conform ultimului bilant anuntat vineri dimineata de politia locala, aceleasi violente s-au soldat cu ranirea a opt persoane. "Sapte politisti au fost raniti, intre care unul grav si sase mai usor.
Un civil care lua parte la tulburari a fost de asemenea ranit'', a precizat seful politiei nationale, Laszlo Bene, in cursul unei conferinte de presa.
Politia a recurs la tunuri cu apa si gaze lacrimogene pentru a pune capat ciocnirilor. (G.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.