Comitetul Sindicatului Artelor frumoase din Romania a luat initiativa unei sedinte solemne de slavire a Reginei Maria fosta presedinta de onoare a sindicatului. Sedinta va avea loc in sediul propriu al Sindicatului Artelor Frumoase din str. C. A.Rose
Comitetul Sindicatului Artelor frumoase din Romania a luat initiativa unei sedinte solemne de slavire a Reginei Maria fosta presedinta de onoare a sindicatului. Sedinta va avea loc in sediul propriu al Sindicatului Artelor Frumoase din str. C. A.Rosetti nr. 14 colt cu b-dul I.C. Bratianu in ziua de 19 martie a.c. orele 6 si jumatate precis.
Institutul american din Romania str. Eugeniu Carada 7, etaj II, raspunzand numeroaselor cereri anunta organizarea unor cursuri speciale de stenografie engleza si corespondenta comerciala. Cursurile vor fi predate de specialisti in 30 de lectii. Conditiunile de inscriere si informatii la Institutul American in fiecare zi.
Noul atasat naval al Romaniei la Roma este d-l comandor Preda Fundateanu din Marina Regala, fostul director de Studii al Scolii M.S. Voevodului Mihai. Domnia sa a plecat la Roma pentru a lua postul de atasat naval de pe langa legatia noastra din Italia.
ZIUA, 17 martie 1939


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.