Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, a acceptat sa divorteze dupa ce presedintele rus Vladimir Putin, un prieten al sau, i-a spus sa isi faca ordine in viata personala. Jurnalul mentioneaza ca relatia dintre Putin si Abramovici este una "tata
Patronul clubului Chelsea, Roman Abramovici, a acceptat sa divorteze dupa ce presedintele rus Vladimir Putin, un prieten al sau, i-a spus sa isi faca ordine in viata personala. Jurnalul mentioneaza ca relatia dintre Putin si Abramovici este una "tata-fiu", desi intre cei doi este o diferenta de doar 14 ani. Ziarul britanic noteaza ca detaliile privind rolul lui Putin in divortul lui Roman Abramovici vor fi dezvaluite in cursul acestui an, intr-o noua biografie a presedintelui rus, scrisa de Chris Hutchins, care este si biograful patronului clubului Chelsea. Jurnalul mentioneaza ca, dupa ce in presa internationala au aparut, in octombrie 2006, fotografii cu Abramovici si tanara Daria Jukova, in varsta de 25 de ani, sotia miliardarului i-a dat acestuia un ultimatum, cerandu-i sa aleaga intre ea si "amanta lui". Deoarece miliardarul rus a refuzat sa renunte la Jukova, Irina Abramovici a cerut sa divorteze. Roman Abramovici nu a dorit initial sa accepte divortul, dar s-a razgandit la scurt timp dupa ce a discutat cu Putin. "Abramovici si Putin sunt incredibil de apropiati. Desi intre ei exista o diferenta de doar zece ani, Putin il priveste pe Roman ca si cum ar fi fiul sau favorit si, atunci cand Abramovici intra in camera, fata lui Putin se lumineaza. Anul trecut, cand au aparut zvonurile despre viata privata a lui Abramovici, Putin i-a spus sa isi faca ordine in viata. Putin este un familist convins si nu era de acord cu relatia dintre Roman si Daria sau cu publicitatea generata de aceasta. Il vede pe Abramovici ca pe un fel de ambasador al Rusiei si a spus clar ca ar trebui sa isi rezolve problemele personale. Abramovici tinde sa faca ce ii spune Putin, in afaceri si in viata personala, si interventia lui Putin cu siguranta a influentat decizia miliardarului de a-i acorda sotiei divortul", a declarat Hutchins. Roman Abramovici a divortat de Irina, in luna februarie, in Rusia, dupa o casnicie de 16 ani. "Se pare ca in decembrie 2006 a avut loc confruntarea dintre Abramovici si Irina. Desi Irina s-ar fi putut lupta pentru jumatate din averea sotului ei, mai ales daca ar fi divortat in Marea Britanie, ea a fost de acord cu o suma mult mai mica, pentru a evita un proces public si neplacut. Divortul s-a pronuntat la Moscova, unde nici una din parti nu a trebuit sa se prezinte la audierea ce a avut loc la jumatatea lunii februarie. Divorturile pot fi pronuntate in Rusia in doar sase saptamani de la depunerea actelor, iar casatoria se poate incheia cu o singura infatisare", noteaza Daily Mail. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.