"Dorim sa sustinem echipa, meciul cu Politehnica Iasi poate fi chiar ultimul, desi ne dorim sa nu fie asa. Ne vom ocupa de tot ce e necesar pentru a face un stadion in intregime alb-violet si, dupa meci, vom face un miting in centru, la Opera, impotr
"Dorim sa sustinem echipa, meciul cu Politehnica Iasi poate fi chiar ultimul, desi ne dorim sa nu fie asa. Ne vom ocupa de tot ce e necesar pentru a face un stadion in intregime alb-violet si, dupa meci, vom face un miting in centru, la Opera, impotriva celor care ne-au adus in situatia aceasta. Chiar este ceasul al 12-lea si daca acum nu aratam ca tot orasul e polist nu se stie cand va mai fi cazul", a spus Adrian Serbescu, unul dintre liderii galeriei timisorene. Serbescu a adaugat ca intreg orasul sustine echipa si pe Iancu. "Iancu are razboaiele lui, noi pe ale noastre, unele coincid cu ale noastre, altele nu, important este sa fim toti uniti sambata, pentru ca prea mult timp am fost batjocoriti de niste personaje care n-au ce cauta in fotbalul romanesc. Un oras intreg sustine aceasta echipa si pe Iancu. Iacov sa-si vada de treburile lui, ca mai are putin si retrogradeaza. Nu va fi primita nicicum nici echipa lui, nici Zambon, care am auzit ca vrea sa se intoarca la Timisoara. Daca are curaj, sa vina!", a mai spus Serbescu. Acesta a mentionat ca suporterii nu vor accepta schimbarea denumirii echipei. "Nu acceptam nici schimb de denumire, nici schimb de imn, nici de culori. Aceasta e echipa orasului de 86 de ani si nu acceptam nici o schimbare. Sunt destui in oras care vor sa-l rasplateasca pe Zambon cu aceeasi moneda cu care ne-a bucurat el din 2002 incoace", a incheiat Serbescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.