Complexul Baneasa Shopping City, care va fi deschis in aceasta toamna, va include si magazinele unor firme internationale aflate in premiera in Romania, precum Peek&Cloppenburg, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home si Oysho. Peek&C
Complexul Baneasa Shopping City, care va fi deschis in aceasta toamna, va include si magazinele unor firme internationale aflate in premiera in Romania, precum Peek&Cloppenburg, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Zara Home si Oysho. Peek&Cloppenburg, una dintre marcile cele mai importante din Germania, va deschide in Baneasa Shopping City un magazin tip "department store", in care vor fi prezentate colectiile a peste 200 de marci internationale, pe o suprafata de peste 4200 metri patrati.
"Acest department store va deveni cel mai mare magazin de moda din Romania", se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului centrului comercial, Baneasa Development. Inditex Group a intrat in Romania in 2004, prin Azadea Group, o data cu deschiderea magazinului Sunglass Hut. "Azadea Group, unul dintre cele mai importante grupuri de retail din Orientul Mijlociu si din tarile membre ale Consiliului Cooperarii din Golf (GCC), cu un portofoliu de peste 30 de marci operationale in 152 de magazine, va lansa in noul centru comercial marci noi, precum Jules (imbracaminte barbati), Cool Cat (moda pentru tineret) si Piazza Italia (un concept destinat intregii familii)", se metioneaza in comunicat. Azadea Group impreuna cu Inditex Group vor reprezenta cel mai mare retailer din Baneasa Shopping City, cele doua companii operand impreuna 16 magazine, cu o suprafata totala de 6.000 metri patrati. Complexul comercial din Baneasa va avea o suprafata de 65.000 metri patrati si va contine peste 220 de magazine, precum si un centru de distractii. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.