Presedintele FR Natatie, Viorel Paunescu, a anuntat, ieri, ca va oferi prime suplimentare sportivilor care vor reusi sa obtina medalii la Mondialele din Australia sau la JO 2008. Daca pentru apropiatele intreceri mondiale care vor debuta, maine, la M
Presedintele FR Natatie, Viorel Paunescu, a anuntat, ieri, ca va oferi prime suplimentare sportivilor care vor reusi sa obtina medalii la Mondialele din Australia sau la JO 2008. Daca pentru apropiatele intreceri mondiale care vor debuta, maine, la Melbourne, Paunescu a precizat ca va acorda 10.000 de euro pentru aur, ajungand pana la 3000 de euro pentru bronz, in schimb, pentru concursul olimpic de la Beijing, seful FRN a spus ca va scoate din buzunar 15.000 de euro pentru aur si 6000 de euro pentru bronz. "Normal ca premiile ne stimuleaza. Noi vrem sa lasam o impresie buna la aceste Mondiale si toata lumea sa fie multumita. Sunt sigura ca vom da tot ce putem si va fi bine", a afirmat Camelia Potec, una din favoritele delegatiei tricolore in lupta pentru medalii. "La Melbourne, nivelul va fi foarte ridicat. As fi bucuros ca unul dintre noi sa castige o medalie, ceea ce ar fi un succes pentru delegatia noastra. Nu simt nici o presiune, imi doresc sa ajung in finala, sa-mi fac baremul olimpic, iar acolo vom vedea", a punctat si Razvan Florea, un alt contracandidat la podium. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.