Italianul, fost patron si administrator al SC FC Politehnica Timisoara SA
(a demisionat saptamana trecuta din functii), grupare care detine, conform TAS, palmaresul fostei Politehnici, a anuntat ca este foarte aproape de a ajunge la o in
Italianul, fost patron si administrator al SC FC Politehnica Timisoara SA
(a demisionat saptamana trecuta din functii), grupare care detine, conform TAS, palmaresul fostei Politehnici, a anuntat ca este foarte aproape de a ajunge la o intelegere cu Constantin Iacov, presedintele CA al lui FC National, pentru infiintarea unei noi echipe care sa joace la Timisoara.
"Am ajuns deja la un acord de principiu cu Iacov, dar si cu mai multi oameni de afaceri din Timisoara care s-au aratat interesati de aceasta colaborare. Mai mult, Iacov a discutat aceasta problema, a infiintarii unei noi echipe la Timisoara, cu cateva oficialitati locale", a spus Zambon (foto). "Am discutat cu Zambon despre acest subiect si sunt interesat de acest proiect. Noua echipa s-ar putea numi chiar Politehnica Timisoara", a spus Iacov, care a precizat ca este posibil ca noua echipa sa plece de la zero sau sa preia palmaresul Politehnicii Timisoara, care este detinut in acest moment de fosta grupare condusa de Zambon. Referitor la faptul ca la Timisoara exista deja o echipa cu numele Politehnica Timisoara, cea patronata de Marian Iancu, Iacov a fost transant: "Acea echipa va disparea in curand!". Conform uner surse apropiate sefului din Cotroceni, Iacov intentioneaza sa realizeze o fuziune intre FC National si Politehnica Timisoara (cea din Liga a III-a), fiind posibil ca noua echipa sa se numeasca Progresul Timisoara. Noua grupare ar putea ajunge la Timisoara, in cazul in care va avea un stadion disponibil, mai ales ca Iacov nu a ajuns inca la un acord de cesionare a bazei sportive din Cotroceni cu Banca Nationala a Romaniei. Daca FC National va retrograda, in "combinatie" ar putea sa apara o echipa care va promova la vara din Liga a II-a, astfel incat noua echipa sa joace direct in Liga I. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.