August 2006 - Miliardarul asigurarilor John Charman, de 53 de ani, a fost nevoit sa-i plateasca fostei sale sotii, Beverley, aproape 80 de milioane de euro. Cu toate acestea el a facut apel, iar luna aceasta incearca sa reduca suma care ar trebui sa
August 2006 - Miliardarul asigurarilor John Charman, de 53 de ani, a fost nevoit sa-i plateasca fostei sale sotii, Beverley, aproape 80 de milioane de euro. Cu toate acestea el a facut apel, iar luna aceasta incearca sa reduca suma care ar trebui sa i-o dea fostei sale "jumatati".
In octombrie 2005, Martin Sorrell, magnatul advertising, a aflat de la tribunal ca trebuie sa-i dea celei de care dorea sa divorteze peste 50 de milioane de euro. S-a conformat.
In martie 2002, omului de afaceri arab Abdullah Masry i s-a spus la tribunal ca trebuie sa-i dea celei care avea sa devina fosta sotie, Mona Al Khatib, in jur de 50 de milioane de euro. Ulterior, Mona a renuntat la banii care ii reveneau in urma unei intelegeri pe care a facut-o cu fostul ei sot, ca sa o lase sa-si pastreze cele doua fiice. Copilele fusesera duse in Arabia Saudita.
Cel mai scump divort din lume de pana acum a fost cel a Sorayei Khashoggi care in 1982 a primit de la fostul ei sot peste un miliard de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.