La un an de la aparitia in peisajul publicistic bucurestean, Revista Time Out da "buletin de Bucuresti" dezvaluindu-le cititorilor sai 101 lucruri esentiale care trebuie facute pentru a deveni bucuresteni cu acte in regula. In paginile revistei, se p
La un an de la aparitia in peisajul publicistic bucurestean, Revista Time Out da "buletin de Bucuresti" dezvaluindu-le cititorilor sai 101 lucruri esentiale care trebuie facute pentru a deveni bucuresteni cu acte in regula. In paginile revistei, se poate citi primul episod din serialul care are ca scop prezentarea noilor trupe romanesti care au cucerit cluburile din oras. La sectiunea Teatru, cititorii pot afla despre ultima premiera de la Odeon, "Sunt propria mea sotie", recitaluri actoricesti in "Momaia" si "Marlene" si ce se mai joaca la Teatrul National. De asemenea, la sectiunea Carte, Pascal Bruckner declara ca "a fi civilizat inseamna ca stii ca esti capabil de barbarie". Nu in ultimul rand, interviul Time Out ii chestioneaza pe scriitorii Filip si Matei Florian despre cartea lor "Baiuteii", despre literatura si trenduri, marele roman al comunismului si experienta scrisului in doi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.