Capitanul Nationalei a anuntat pe blogul sau ca a reinceput ieri antrenamentele, efectuand cateva serii de alergari, dupa operatia suferita la nas pe 7 martie, insa nu stie inca daca va putea fi apt pentru meciul cu Olanda, din 24 martie, din prel
Capitanul Nationalei a anuntat pe blogul sau ca a reinceput ieri antrenamentele, efectuand cateva serii de alergari, dupa operatia suferita la nas pe 7 martie, insa nu stie inca daca va putea fi apt pentru meciul cu Olanda, din 24 martie, din preliminariile Euro 2008.
"Am reinceput antrenamentul, daca se pot numi asa cateva minute de alergare; totusi faptul ca am simtit mirosul ierbii, chiar am simtit-o, m-a bucurat enorm. Am ceva dureri la nas si cap in urma impactului cu solul, dar sper sa fie mai bine. Zilele ce urmeaza sunt decisive", a scris Chivu, pe care il framanta gandul ca ar putea lipsi de la meciul cu Olanda, programat pe 24 martie, la Rotterdam, in grupa G a preliminariilor CE 2008. "Intrebarea cea mai frecvent intalnita priveste prezenta mea pe teren la Rotterdam. E o intrebare pe care o pun si eu doctorilor, un gand pe care il am inca de acum o saptamana, cand, inca pe teren, la Lyon, ma intrebam acelasi lucru, constient de faptul ca suferisem o fractura de piramida nazala. Raspunsul inca sta sub semnul intrebarii", a comentat Chivu. Acesta a precizat ca singurul lucru cert este ca face tot ce ii sta in putinta sa nu lipseasca de la aceasta partida si a mentionat ca masca pe care ar urma sa o poarte nu i-a fost inca facuta, deoarece are fata tumefiata si nu ii pot fi luate masurile exacte. "Pentru cateva minute mi-am vazut noul nas. E bine, nu mi-a schimbat fizionomia fetei, e foarte drept, iar faptul ca respir pentru prima oara, in ultimii zece ani, ma face sa afirm ca interventia a fost reusita", a notat Chivu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.