"Il atentionez in mod public pe Iancu sa nu mai lanseze astfel de acuze nefondate. Nu cred ca are moralitatea necesara sa ma acuze si nu are nici un drept sa ma defaimeze. Circul pe care vrea sa il faca, sa instige suporterii de acolo ca FRF vrea sa
"Il atentionez in mod public pe Iancu sa nu mai lanseze astfel de acuze nefondate. Nu cred ca are moralitatea necesara sa ma acuze si nu are nici un drept sa ma defaimeze. Circul pe care vrea sa il faca, sa instige suporterii de acolo ca FRF vrea sa le ia palmaresul, este o mare magarie. Nu pot sa accept sa fiu atacat si jignit. Cred ca Iancu are o problema cu trecutul meu la Dinamo. Poate are probleme la Timisoara si vrea sa mute atentia catre mine", a precizat directorul general al FRF. Lupescu a adaugat ca din punctul de vedere al FRF cazul palmaresului clubului din Timisoara este incheiat. "Iancu stie care sunt pasii urmatori pe care poate sa ii faca. E treaba lui daca va continua", a precizat Lupescu. Iancu a declarat luni seara ca Lupescu nu a prezentat corect cazul la FIFA. "Avem un salariat care se numeste Lupescu si care a spus in repetate randuri ca va face tot posibilul ca adevarul sa iasa la suprafata. Probabil ca este suparat ca prietenul sau de la FC National, Iacov, a pierdut doi jucatori pentru Timisoara, probabil a fost suparat cand am jucat cu echipa de tineret impotriva lui Dinamo, echipa lui de suflet, si acum vrea sa se razbune. Trebuie sa afle ca el este platit din banii nostri si are datoria sa ne apere interesele. Daca pentru asta a venit in fruntea FRF, il invit sa plece si sa se apuce de orice altceva, sa ne lase in pace. El incearca cu orice pret sa distruga Timisoara", a spus Iancu, adaugand ca "Lupescu este un incompetent, iar Kassai e un monument de minciuna, un escroc si e santajabil de Zambon. N-au decat sa ma dea in judecata. Avem dreptate, dar cei de la FRF sunt niste incompetenti. Justitia romana nu exista, iar cei de la FRF ar trebui sa demisioneze. Prunea se ocupa de relatii internationale, dar el nici nu stie sa coboare din tramvai!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.