Una dintre conditiile impuse de Cotnari SA ar fi ca echipa Politehnica Iasi sa-si schimbe numele, astfel incat sa fie prezenta si imaginea Cotnari SA. Reprezentantii Primariei au declarat ca ii asteapta pe cei de la Cotnari SA la discutii. "Primarul
Una dintre conditiile impuse de Cotnari SA ar fi ca echipa Politehnica Iasi sa-si schimbe numele, astfel incat sa fie prezenta si imaginea Cotnari SA. Reprezentantii Primariei au declarat ca ii asteapta pe cei de la Cotnari SA la discutii. "Primarul a declarat in nenumarate randuri ca asteapta un investitor serios la echipa. Si ii asteptam pe acestia la discutii, a declarat purtatorul de cuvant al municipalitatii, Andrei Trofor. Societatea producatoare de bauturi alcoolice a inregistrat anul trecut un profit net de 1,2 milioane euro si a avut o cifra de afaceri de 22,5 milioane euro. In schimb, primarul orasului Iasi si presedintele de onoare al clubului, Gheorghe Nichita (foto), a declarat ieri ca nu este de acord ca numele echipei sa fie schimbat, in cazul in care firma Cotnari SA va prelua pachetul majoritar. "Voi avea o intalnire pentru a discuta despre intentia de a prelua pachetul majoritar de actiuni de la Politehnica Iasi. La discutii il voi invita si pe presedintele Consiliului Judetean, Lucian Flaiser, pentru a le garanta suportul autoritatilor locale. Daca oferta este sigura si serioasa, nu vad nici o problema sa ia ei echipa. Mai ales daca va fi asa cum au spus, ca vor investi in jur de 1,5 pana la 2 milioane de euro pe an!", a declarat Nichita, care a adaugat insa ca, in cazul in care conducerea firmei va propune schimbarea numelui echipei, nu va fi de acord. "Discutam pe marginea oricarei propuneri, ne vom angaja chiar sa ii ajutam in continuare, dar nu voi fi de acord cu schimbarea numelui echipei! Sunt multe echipe in tara, de exemplu Universitatea Craiova sau Politehnica Timisoara, care, desi au patroni, nu si-au schimbat numele. In aceeasi situatie este si Steaua, si-a schimbat patronul, dar nu si numele", a precizat Nichita. In schimb, antrenorul Politehnicii, Ionut Popa, a declarat ca nu vede o problema in faptul ca firma Cotnari vrea sa schimbe denumirea formatiei. "Daca firma va dori ca echipa sa se numeasca Poli Cotnari Iasi, nu vad nici un lucru rau in asta. Sa se numeasca oricum, dar sa fie liniste la echipa si o situatie financiara stabila", a spus Ionut Popa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.