"Nu ne intereseaza ce contracte au semnat ei, la concursuri sunt obligati sa poarte echipamentul oferit de sponsorul federatiei. Avem contract cu Speedo pana in 2008, iar pana atunci nu se poate schimba nimic. Dupa expirarea contractului cu actualul
"Nu ne intereseaza ce contracte au semnat ei, la concursuri sunt obligati sa poarte echipamentul oferit de sponsorul federatiei. Avem contract cu Speedo pana in 2008, iar pana atunci nu se poate schimba nimic. Dupa expirarea contractului cu actualul sponsor, putem discuta, pana atunci insa nu", a subliniat secretarul general al FR Natatie, Stefan Iamandi. Pe de alta parte, medaliatii olimpici Camelia Potec si Razvan Florea au declarat, ieri, intr-o conferinta de presa la care au mai fost prezenti din partea firmei Tyr fosta inotatoare franceza de origine romana Roxana Maracineanu si managerul pentru Europa, Frank Horter, ca nu doresc sa creeze tensiuni cu FRNPM. "Nu am venit aici sa facem probleme. Stim ca in Romania lucrurile stau deocamdata altfel decat in alte tari, dar la un moment dat regulile internationale se vor aplica si aici", a spus Horter, in vreme ce Florea si Potec cred ca dupa Mondiale vor putea promova noul echipament. "Sunt bucuros ca am semnat acest contract si nu cred ca-mi va crea probleme cu federatia. Pana la urma sunt convins ca se va ajunge la o intelegere", a spus Florea. "M-am bucurat foarte mult cand am primit aceasta propunere. Sper ca in curand sa putem concura in noile echipamente la competitiile majore", a subliniat Potec. "Stim ca federatia are alt sponsor. Noi nu vom pune presiune pe sportivi si acceptam sa fim promovati in alte moduri, daca au prioritate cu federatia", a concluzionat pe un ton pacifist Maracineanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.