Mai exact, nu au fost candidati pentru cate un spital din judetele Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Galati, Giurgiu, Mures, Timis, Tulcea, Valcea, Vrancea si Spitalul Clinic de Dermatovenerologie "Prof. dr. Scarlat Loghin" d
Mai exact, nu au fost candidati pentru cate un spital din judetele Arges, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Galati, Giurgiu, Mures, Timis, Tulcea, Valcea, Vrancea si Spitalul Clinic de Dermatovenerologie "Prof. dr. Scarlat Loghin" din Bucuresti, cate doua spitale din judetele Mehedinti, Sibiu, Suceava si patru spitale din Neamt. Spitalul de Psihiatrie si Neurologie - Brasov, Spitalul Judetean Buzau, Spitalul Comunal Bozovici din Caras-Severin, Spitalul de Boli Pulmonare Breaza - Prahova, Spitalul Oraseanesc Simeul Silvaniei - Salaj, Centrul de Sanatate Deparati - Teleorman si Sanatoriul Balnear Slanic Moldova - Bacau - au ramas fara manageri. Pentru posturile care nu au fost ocupate urmeaza sa se organizeze, peste trei luni, alt concurs. Pentru managerii numiti in decembrie, reprezentantii Ministerului Sanatatii vor incheia evaluarea la 31 martie, dupa care se vor incheia acte aditionale si, in functie de performante, se vor face corectii de indicatori de performanta. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.