Dupa Otelul - Steaua, de miercurea trecuta din Cupa, Romania a vazut duminica seara un nou meci extrem de spectaculos, chiar daca rezultatul final a fost 0-0. Statistica de la finalul intalnirii a aratat un scor de 12-11 la suturi pe poarta in favoar
Dupa Otelul - Steaua, de miercurea trecuta din Cupa, Romania a vazut duminica seara un nou meci extrem de spectaculos, chiar daca rezultatul final a fost 0-0. Statistica de la finalul intalnirii a aratat un scor de 12-11 la suturi pe poarta in favoarea dinamovistilor, reflectand fidel echilibrul ocaziilor si mai ales al cursivitatii fazelor. Intalnirea a debutat cu un gest frumos al jucatorilor celor doua echipe, care au afisat un banner de sustinere pentru stelistul Nicolae Dica, cel care si-a pierdut tatal la sfarsitul saptamanii trecute, apoi si-au intrat in rol doi portari fenomenali, Bornescu si Lobont, care au avut interventii incredibile. Craiova a scos a treia remiza alba in fata unei echipe din Bucuresti in acest retur, dupa 0-0 cu Steaua si acelasi scor cu Rapid, rezultate multumitoare pentru o nou-promovata care a pierdut in prima parte a campionatului cu 0-4 intalnirea cu Dinamo. "Nu poti sa ajungi la facultate fara sa treci pe la liceu", a explicat inteligent Stefan Stoica egalurile care cresc moralul unei trupe de copii. Dinamo bifeaza al doilea meci consecutiv fara victorie in Liga I, insa avansul de 14 puncte ramane linistitor. "Sunt suparat pentru rezultat, pentru joc nu am de ce sa fiu, pentru ca echipa a jucat foarte bine. Mingea n-a vrut sa intre in poarta! Se mai intampla, mai sunt si meciuri de-astea. Cu Jiul nu am jucat bine, dar am castigat, acum a fost invers. Am intalnit o echipa foarte bine pregatita, au avut si cateva ocazii pe contraatac, dar eu cred ca meritam mai mult astazi, dupa felul in care am jucat. Craiova e o echipa echilibrata, cu doi jucatori in atac, Njock si Wobay, care au pus reale probleme. Puteam chiar sa pierdem", a spus Rednic. "Acum imi dau eu seama de ce e Dinamo campioana: pentru ca e condusa de un oltean (n.r. - Borcea are origini in Oltenia). Dinamo nu mai poate pierde campionatul. Se putea si mai bine. A fost un meci foarte frumos, ridicat ca nivel, ceea ce ma multumeste. Mie imi place in viata sa ridic stacheta mai sus si vreau sa-i batem pe granzii din Bucuresti, nu ne multumim doar cu rezultate de egalitate. Asta e insa, deocamdata", a comentat si Stefan Stoica, tehnicianul "Stiintei". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.