Managerul general din Ghencea a declarat intr-o emisiune televizata ca sunt probleme grave la echipa si daca aceasta nu castiga meciul cu FC Arges, din etapa urmatoare, se indeparteaza cu pasi mari de realizarea obiectivului, obtinerea locului doi
Managerul general din Ghencea a declarat intr-o emisiune televizata ca sunt probleme grave la echipa si daca aceasta nu castiga meciul cu FC Arges, din etapa urmatoare, se indeparteaza cu pasi mari de realizarea obiectivului, obtinerea locului doi in campionat. "Steaua nu joaca ce ar trebui, insuficient pentru ce vrem noi si pentru blazonul nostru. Suporterii nostri s-au cam saturat de explicatii. Nu mai putem gasi scuze. Avem probleme grave si trebuie sa le remediem in cel mai scurt timp posibil. Urmeaza meciul cu FC Arges, o echipa care isi joaca ultima sansa, iar daca nu castigam ne indepartam cu pasi uriasi de obiectiv", a spus Stoica la "Fanatik Show".
Stoica este ingrijorat pentru ce se intampla la Steaua, dar spune ca sunt sanse in continuare pentru indeplinirea obiectivului. "Cred cu convingere ca suntem peste adversari, dar va trebui sa demonstram in teren. A fost un an greu, acum se resimt mental, poate fi o explicatie, dar la mine nu tine. A fost o vacanta lunga, au beneficiat de cele mai bune conditii, nimeni n-a sperat ca se va reusi ceva cu Sevilla, dar de aici pana la trei meciuri de campionat, cu doua puncte... Vinovatii sunt la noi, nu in alta parte", a comentat managerul Stelei. Stoica a afirmat ca exista o cauza si pentru accidentarile pe banda rulanta. "Daca erau diverse pana acum, se pare ca a existat si o suprasolicitare si vom rezolva cat de curand aceasta problema. Nu se poate sa accept la infinit aceeasi scuza, ca s-a intamplat. Nu tin minte ca o alta echipa sa fi avut atatea accidentari, dar trebuie facut si aici ceva. Mi-e greu sa gasesc un vinovat, medic, preparator, pentru ca nu e domeniul meu. Astept niste explicatii, trebuie sa le dea cineva, de ce se accidenteaza asa de usor jucatorii nostri", a spus Stoica. Acesta a declarat ca suporterii au dreptate sa fie suparati si ca se vor lua masuri in scurt timp. Mihai Stoica a precizat ca pentru Steaua urmeaza meciurile in care se poate salva sezonul. "Indiferent de cat de mare e diferenta fata de Dinamo, castigand, poti spune ca ti-ai spalat cat de cat rusinea. Cu Rapid e si mai important, cu ei ne luptam pentru locul doi. Nu m-am asteptat sa cadem pe locul patru", a mai spus managerul general al FC Steaua, care a adaugat ca nimic din pauza competitionala nu anunta "nenorocirea" care este acum la Steaua: "Vasluiul n-are nici o ocazie, da gol, Farul are una, da gol. Parca suntem copilul prost din filmele sovietice, toate ni se intampla numai noua!". Stoica a vorbit despre faptul ca, avantajand pe Rapid, comisiile FRF produc "cea mai mare bataie de joc de dupa revolutie". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.