"Jucatorii au facut rezultatele de pana acum, dar nu au o atitudine de Steaua. Daca li s-au umplut conturile de bani nu inseamna ca, gata, poti sa joci la relanti. Uite ca nu poti!", a spus Gigi Becali. Intrebat daca s-a gandit ca o schimbare de antr
"Jucatorii au facut rezultatele de pana acum, dar nu au o atitudine de Steaua. Daca li s-au umplut conturile de bani nu inseamna ca, gata, poti sa joci la relanti. Uite ca nu poti!", a spus Gigi Becali. Intrebat daca s-a gandit ca o schimbare de antrenor ar crea un soc, oficialul stelist a admis ca aceasta este o varianta, deoarece il considera vinovat pe Olaroiu pentru faptul ca Steaua nu a reusit sa castige nici un meci in 2007. "Oli e prietenul meu, dar cand echipa nu castiga de atatea meciuri, are vina! E echipa care a jucat in Liga Campionilor, inseamna ca l-a depasit ceva pe Olaroiu, nu stiu ce!", a spus Gigi Becali. "Pana acum nu era nici o problema, eram pe locul 2, dar acum e o chestiune de onoare, de orgoliu si nu mai accept asa. Sunt suparat pe antrenori, pe jucatori, pe tot staff-ul tehnic, inclusiv pe preparatorul fizic si pe masor. Nu pe Meme, ca nu joaca managerul, ci echipa! Voi lua masuri, dar nu acum. Mai las trei meciuri, pana dupa partida cu Dinamo. Dupa meciul cu Dinamo, tragem o linie si vedem ce si cum", a spus Gigi Becali, care a precizat ca exista posibilitatea ca din vara sa renunte la serviciile unora dintre jucatorii legitimati in prezent la Steaua. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.