"A fost un meci spectatculos, pe care l-am castigat meritat, chiar daca prima repriza a fost mai dificila. Acum suntem in fata si numai de Rapid depinde daca putem ramanem pe locul doi, daca vorbim numai de fotbal. Daca vom castiga tot, sigur nu vom
"A fost un meci spectatculos, pe care l-am castigat meritat, chiar daca prima repriza a fost mai dificila. Acum suntem in fata si numai de Rapid depinde daca putem ramanem pe locul doi, daca vorbim numai de fotbal. Daca vom castiga tot, sigur nu vom rata locul doi", a spus antrenorul giulestenilor, Razvan Luceacu. Acesta s-a referit si la contractul sau cu Rapid, care expira la vara. "Contractul este problema mea personala si este mai bine sa nu facem supozitii. Nu voi lua o decizie decat la finalul campionatului. Daca obtinem ceea ce ne dorim, putem merge mai departe, daca nu, putem pleca. De ce sa existe tensiuni si alte probleme cum au fost de-a lungul timpului? Daca ma fortati, ma duc maine si semnez contractul, care la vara se poate rupe foarte usor", a spus R. Lucescu. De partea cealalta, antrenorul de la UTA, Marius Lacatus, a declarat ca este rusinos sa pierzi cu 4-0 un meci, chiar daca acest lucru s-a intamplat cu Rapid. "Am avut o evolutie slaba, prea multi jucatori nu au jucat la un nivel multumitor. Sper ca acest rezultat sa fie un semnal de alarma, un dus rece binevenit care sa ne faca sa ne gandim ca pe viitor, daca vom trata astfel meciurile, rezultatele bune nu au cum sa apara", a spus Lacatus. Altfel, dupa meci, atacantul rapidist Ionel Ganea a declarat ca i-ar placea ca meciurile echipei giulestene sa fie arbitrate de finantatorul stelist Gigi Becali. "Mie mi-ar placea sa ne arbitreze Gigi Becali, ca sa nu mai aiba nici un dubiu, sa nu ne mai acuze", a spus Ganea, care nu considera ca meciul cu Steaua este decisiv pentru ocuparea locului doi. "Mai este mult de jucat, dar suntem pe drumul cel bun", a spus Ganea. In momentul in care a trecut pe langa V. Moldovan, care acorda declaratii presei, Ganea a spus in fata camerelor de luat vederi: "Meme, tine banii ca sa mai iei un brazilian!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.