"Solutia arhitecturala desparte functiunile comerciale - date de complexul agroalimentar si de magazinele din jur - de celelalte functii ale unei piete istorice. Totodata, permite amenajarea unor spatii verzi, alei, terase si cai de acces pentru parc
"Solutia arhitecturala desparte functiunile comerciale - date de complexul agroalimentar si de magazinele din jur - de celelalte functii ale unei piete istorice. Totodata, permite amenajarea unor spatii verzi, alei, terase si cai de acces pentru parcarea subterana. Noua constructie va pastra functiunea de piata agroalimentara, unde vom metine preturi decente", a precizat Chiliman. Lucrarile vor incepe anul acesta, imediat dupa finalizarea studiului de fezabilitate. "Deocamdata avem proiectul. Trebuie sa organizam o licitatie pentru realizarea studiului de fezabilitate, care va determina costurile acestei investitii, suportata integral de la bugetul local", a explicat edilul Sectorului 1. Anul acesta va incepe si modernizarea pietelor 1 Mai si Aviatiei.
Edilul Sectorului 1 s-a aratat ferm pe pozitie in cazul REBU, si l-a indemnat pe Adriean Videanu sa faca la fel, pentru a apara interesul cetatenilor. "Sa aperi interesul unei firme care, prin prestatia sa, creeaza neplaceri populatiei Sectorului 1, mi se pare o eroare. Eu il indemn pe primarul general sa apere interesele cetatenilor, nu ale unei firme care nu-si face treaba. Mai ales ca e o firma la care actionar este Consiliul General. Problema curateniei in Sectorul 1 este cronica. Am cerut in nenumarate randuri administratorilor firmei sa intervina, sa faca curatenie asa cum fac si in Germania. Nu s-a intamplat asa, si am reziliat contractul", a declarat Chiliman.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.