In firmele sale, Urdareanu este ajutat de fosti ofiteri atat la incheierea contractelor cat si la derularea lor. Pentru a da numai cateva exemple, pentru grupul UTI a prestat si fostul sef al STS, generalul Tudor Tanase (foto), care a ocupat functia
In firmele sale, Urdareanu este ajutat de fosti ofiteri atat la incheierea contractelor cat si la derularea lor. Pentru a da numai cateva exemple, pentru grupul UTI a prestat si fostul sef al STS, generalul Tudor Tanase (foto), care a ocupat functia de director. Aceasta firma a instalat sistemele integrate de securitate la Centrala Nucleara de la Cernavoda. Un alt partener al lui Urdareanu a fost generalul MApN Dumitru Aelenei, care a ocupat functia de administrator la UTI Trading SRL. De asemenea, Aelenei a fost asociat, indirect, si la ICE Felix, nimeni alta decat intreprinderea de calculatoare a Securitatii.
In acest moment, la UTI sunt inregimentati si alti fosti lucratori ai diferitor servicii. Explicabil daca ne gandim la faptul ca societatile conduse de Urdareanu au avut contracte grase cu SRI, SIE, SPP sau MAI.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.