UCRAINA, UPL, etapa a 18-a * CIPRIAN MARICA a marcat golul victoriei pentru Sahtar Donetk in meciul pe care echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU l-a castigat in deplasare, scor 1-0 cu Metalist Harkov. Marica a fost titular, a inscris in minutul 25 si a
UCRAINA, UPL, etapa a 18-a * CIPRIAN MARICA a marcat golul victoriei pentru Sahtar Donetk in meciul pe care echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU l-a castigat in deplasare, scor 1-0 cu Metalist Harkov. Marica a fost titular, a inscris in minutul 25 si a fost inlocuit in minutul 63 cu Belik. Tot la echipa din Donetk, RAZVAN RAT a fost integralist, in timp ce de la Metalist a lipsit FLAVIUS STOICAN, jucator imprumutat de la Sahtar * MARIUS MITU a fost integralist pentru Metalurg Donetk, 0-2 acasa cu FC Harkov. Mitu a primit un cartonas galben in minutul 66 * CATALIN LICHIOIU a fost titular pentru Vorskla Poltava, 0-1 acasa cu Dnepr. Lichioiu a fost schimbat in minutul 62 de Leviga.
RUSIA, Premier Liga, etapa 1 * RAZVAN COCIS a debutat pentru Lokomotiv Moscova, 0-0 in deplasare cu Kuban Krasnodar. Cocis a fost integralist si a primit un cartonas galben in minutul 45 * FLORIN SOAVA a fost integralist la Spartak Moscova, 1-0 in deplasare cu Dinamo Moscova.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 25-a * MARIAN ALIUTA a fost titular pentru Iraklis Salonik, 0-1 in deplasare cu Aris Salonik. Aliuta a fost inlocuit in minutul 72 de Herrera.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 28-a * DANIEL NICULAE a fost titular pentru AJ Auxerre, 1-0 in deplasare cu Paris SG. Niculae a fost schimbat de Issa Ba in minutul 74.
SPANIA, Primera Division, etapa a 26-a * LAURENTIU ROSU a fost titular pentru Recreativo Huelva, 1-1 in deplasare cu Getafe, echipa de la care a lipsit COSMIN CONTRA. Rosu a fost schimbat in minutul 82 de Arzo * GABRIEL TAMAS, suspendat, a lipsit de la Celta Vigo, 1-1 acasa cu Athletic Bilbao.
ITALIA, Serie A, etapa a 28-a * CRISTIAN CHIVU, accidentat, a lipsit de la AS Roma, 3-1 acasa cu Udinese. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.