Finantatorul nepotilor din Ghencea i-a dat un ultimatum lui Olaroiu dupa ce Steaua a ajuns pe locul 4 in Liga lui Mitica.

Steaua nu a mai cistigat un meci de o suta de zile, iar Gigi Becali nu si-a mai putut stapini furia, chiar daca venea dupa o cura de reculegere la Muntele Athos. „Nu e vorba ca jucatorii nu au valoare, ei au facut rezultatele de pina acum. Steaua trebuie sa fie razboinica in permanenta. Nu daca li s-au umplut conturile cu bani inseamna ca, gata, poti sa joci la ralanti. Uite ca nu poti! Aici trebuie sa fii tot timpul pe picior de razboi. Cred ca li s-a si urcat la cap. E vorba de indolenta, stiti vorba aia romaneasca: se culca pe o ureche, ca au bani", a spus Becali. Intrebat daca s-a gindit ca o schimbare de antrenor ar crea un soc la echipa, oficialul stelist a admis ca aceasta este una dintre variante: „Mi-au trecut prin cap multe lucruri, nici nu stiu cum e mai bine sa fac, ca sa nu fie si mai rau. E poate si faptul ca n-am alta solutie acum. Olaroiu e prietenul meu, dar cind echipa nu cistiga de atitea meciuri, are si Olaroiu o vina".

Becali considera ca ar fi „dezonorant" ca ros-albastrii sa ocupe locul trei sau patru la finalul sezonului si a subliniat ca, in opinia sa, cel mai periculos adversar in lupta pentru locul doi ramine Rapid, desi in prezent si CFR Cluj aspira la prezenta in Liga Campionilor. „Pina acum rideam, eram pe locul doi... Dar hopa! Stai putin! Acum deja mi-au ranit inima, orgoliul, onoarea, sintem pe locul 4", a spus Becali, care a anuntat ca schimbarile la nivelul staffului tehnic si al lotului Stelei se vor lua abia dupa meciul cu Dinamo.

Despre reprosurile suporterilor, Becali a spus ca nu il intereseaza, trimitindu-i acasa pentru a nu mai provoca suspendarea terenului prin actiunile lor.

Preparatorul fizic dat afara, prime anulate

Gigi Becali a dictat ieri si primele sanctiuni chiar in vestiarul jucatorilor. Finantatorul Stelei a anuntat ca nu va mai acorda prime pina la finalul sezonului si ca il va concedia pe preparatorul fizic italian Fernando Hippoliti. "Mi-am pus doua semne de intrebare: Iacob s-a accidentat la genunchi nelovindu-l nimeni, iar Dica a sarit la cap si cind a aterizat s-a accidentat. Inseamna ca e ceva, asa ca prima masura este aceea ca preparatorul fizic va fi dat afara de azi", a spus Becali inainte de intilnirea cu jucatorii. In plus, Becali a mentionat ca nu va amenda jucatorii, "pentru nu au facut greseli de circulatie ca sa prineasca amenzi". "Atita au putut, insa nu vor mai lua prime pina la finalul campionatului. Daca termina pe locul doi iau prima in totalitate, chiar si in plus. Nu termina pe doi, li se taie tot, salariul insa nu am dreptul sa il tai. Oricum o decizie o sa iau peste trei etape. Si pina acum se juca prost, dar rideam, acum aceasta situatie imi pateaza onoarea. Am vorbit si cu Olaroiu, a fost la palat, el nu zice nimic, ce poate sa spuna", a comentat Becali.