Dupa ce s-au contrat pe tema arbitrajelor, Craciunescu l-a intrebat pe Penescu daca stie ceva despre un eventual blat la partida FC Vaslui- FC Arges, cand pitestenii ar fi cedat meciul pentru a nu avea probleme de arbitraj! "Am auzit ca Argesul ar fi
Dupa ce s-au contrat pe tema arbitrajelor, Craciunescu l-a intrebat pe Penescu daca stie ceva despre un eventual blat la partida FC Vaslui- FC Arges, cand pitestenii ar fi cedat meciul pentru a nu avea probleme de arbitraj! "Am auzit ca Argesul ar fi cedat meciul pentru a nu mai avea probleme cu arbitrii", a spus Craciunescu, iar replica lui Penescu a confirmat zvonurile: "Eu am luat echipa dupa acel meci, dar, intr-adevar, am auzit si eu despre acest lucru!". Prezenti si ei in studio, Cristi Borcea si Constantin Zotta l-au contrat pe Craciunescu, cerandu-i dovezi. Ieri a venit si replica lui Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui. "Este o porcarie! Ma asteptam sa se spuna orice despre mine, dar acum s-a depasit orice limita. Am discutat deja cu avocatii si voi depune o plangere penala impotriva lui Craciunescu si a lui Penescu! Va fi un proces care va merge pana la capat. Nu se poate sa arunci cu noroi doar pentru ca ai auzit ceva. Si eu am auzit multe, dar nu vorbesc fara dovezi. Nici macar nu stiu despre ce meci e vorba. In sezonul trecut, am castigat la Pitesti cu 1-0, iar acasa i-am batut cu 3-0. La acest ultim meci, nici macar n-am fost in tara", a spus Porumboiu. "Este dreptul lui sa faca plangere penala. Dar vreau sa vad daca are curaj! Eu am spus doar ce am auzit", a replicat Penescu. "Nu comentez, am auzit aceste lucruri de la o persoana importanta din staff-ul de atunci al lui FC Arges", a declarat Craciunescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.