Strategia se bazeaza pe patru principii, care sunt prezentate si pe coperta materialului: spirit de raspundere, loialitate, generozitate si puterea exemplului. Textul prezinta si directiile de actiune, care se refera la dezvoltarea infrastructurii, c
Strategia se bazeaza pe patru principii, care sunt prezentate si pe coperta materialului: spirit de raspundere, loialitate, generozitate si puterea exemplului. Textul prezinta si directiile de actiune, care se refera la dezvoltarea infrastructurii, construirea de autostrazi pe rute avantajoase economic si turistic, dezvoltarea aeroporturilor si a porturilor, imbunatatirea serviciilor vamale si postale, sprijinirea initiativei private. "Romania are nevoie de o viziune durabila care sa completeze democratia si libertatile garantate de apartenenta la NATO si la Uniunea Europeana", a aratat si Regele Mihai I, in prefata strategiei. "Este vorba despre un nou inceput pentru Casa Regala. Este vorba despre viitorul acestei tari pe care o iubim. Nu este o analiza, ci un mesaj de iubire pentru tara, sunt lucruri practice pe care vrem sa le facem", a comentat Principesa Margareta. "Este, de asemenea, o inspiratie pentru altii sa lucram impreuna pentru viitorul nostru. Suntem inconjurati de tineri care au contribuit la aceasta viziune, ne-au ajutat, ne-au sfatuit. Ei sunt viitorul!", a subliniat Principesa, prezentandu-i pe tinerii de la asociatia "Voluntari pentru Idei si Proiecte", care au contribuit la realizarea documentului. La randul sau, Principele Radu a vorbit despre necesitatea impunerii altor valori decat cele care ghideaza actuala clasa politica. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.