Dupa Rapid, trupa lui Rednic este a doua victima a Universitatii Craiova.

La adapostul unui avans de 14 puncte in virful clasamentului, evolutiile oscilante ale lui Dinamo ii ingrijoreaza pe „ciini" doar la cote de avarie. „Astia sint atacantii mei. Altii n-am si nici nu am de unde sa iau. Am fi meritat mai mult, dar mingea n-a vrut sa intre in poarta. Trecem printr-o perioada mai grea, nu este doar vina atacantilor, pentru ca nu reusim sa marcam", a declarat antrenorul Mircea Rednic in urma remizei albe inregistrate duminica in fata Universitatii Craiova. Spre deosebire de jocul cistigat la limita in fata Jiului Petrosani, „ciinii" au punctat la capitolul spectaculozitate, insa eficienta s-a dovedit a fi invers proportionala. „Sint suparat pentru rezultat, pentru joc nu am de ce sa fiu, deoarece echipa a jucat foarte bine. Cu Jiul nu am jucat bine, dar am cistigat. Craiova e o echipa echilibrata, cu doi jucatori in atac, Njock si Wobay, care au pus reale probleme. Puteam chiar sa pierdem", considera Mircea Rednic.

Mititelu se bate cu granzii

De partea cealalta, optimismul patronului Adrian Mititelu, probat cu succes si in urma remizei similare contra Rapidului, s-a adeverit si de aceasta data. „Sint foarte multumit de cum am jucat. E meritul antrenorului Stefan Stoica. Am promovat fara blaturi, avem numai pusti in echipa si la anul vom face instructie cu toti", crede Mititelu. Tehnicianul oltenilor tempereaza insa avintul patronului. „Se putea si mai bine. Mie imi place in viata sa ridic stacheta mai sus si vreau sa-i batem pe granzii din Bucuresti. Asta e, deocamdata. Nu poti sa ajungi la facultate fara sa treci peste liceu", a declarat Stoica.

Rapid, pe locul doi

In primele trei etape ale sezonului de primavara, Rapid a recuperat cinci puncte si, in urma victoriei categorice, 4-0 contra formatiei UTA, a trecut pe pozitia secunda a clasamentului, care asigura prezenta in Liga Campionilor. Unul dintre goluri a fost reusit de Ganea, jucator care a scapat de suspendare pentru presupusul cap aplicat in figura lui Baird, oficialii craioveni renuntind la memoriul impotriva rapidistului. „A fost un meci spectaculos, pe care l-am cistigat meritat, chiar daca prima repriza a fost mai dificila. Acum sintem in fata si numai de noi depinde daca putem sa raminem pe locul doi, daca vorbim numai de fotbal... Daca vom cistiga tot, sigur nu vom rata locul doi", considera Razvan Lucescu, tehnician care amina pina in vara negocierile pentru prelungirea contractului cu Rapid.