Lui Virgil Gataiantu, asa cum e trecut in buletin, i se pregatesc proiecte mari. Pina sa le si capete, jurizeaza la „Megastar", scrie editoriale in „Luxury" si se bucura de familie. Te-au curtat TVR, Antena 1, Realitatea TV, dar ai ramas la Prima TV.

Deocamdata ma simt foarte bine cu ceea ce fac la „Megastar", e un show care-mi place. E adevarat ca, la un moment dat, am discutat cu toate televiziunile importante, mai putin cu Realitatea TV, un post care imi place. Marturisesc ca imi e dor sa prezint emisiuni. Am incercat niste lucruri, incepind cu TVR, anul trecut. Am batut palma cu Tudor Giurgiu pentru „Vrei sa fii miliardar", dar dupa sase luni s-a razgindit, spunindu-mi ca nu-si pot permite o asemenea productie.

De ce nu Kanal D?

Deocamdata nu cred ca m-as potrivi acelui post de televiziune. Am vazut ce se intimpla acolo si cred ca e mai bine sa stau deoparte. In decizia mea a contat si faptul ca eram deja implicat in proiectul „Megastar".

Esti angajat la Prima TV?

E un soi de colaborare, de angajare, cum vrei sa-i spui. In perioada asta mi se pregatesc niste proiecte mari.

La Prima TV?

In general. Dar nu spun mai multe.

Te-ai vedea intr-un grup umoristic?

Visul meu e sa joc intr-un film. Cu toate astea, am refuzat un scenariu de film care a si aparut, si m-am bucurat ca am facut-o. Nu stiu daca as fi bun, dar as incerca, as munci pentru asta, as lua lectii de la Gelu Colceag, daca Domnia sa ar fi de acord.

Cu ce persoana din showbiz ti-ar placea sa prezinti o emisiune?

Cu Mihaela Radulescu. Ne cunoastem foarte bine, e genul meu si e, cred, cea mai buna prezentatoare. E inteligenta, are clasa, are stil.

Si vorbeste foarte mult.

De aia mi-ar placea sa lucrez cu ea, i-as mai taia din elanul asta.

Ai lasat loc de buna ziua dupa ce ai parasit trupa lui Banica jr.?

Nu comentez acest subiect.

Colaborari notabile pe parte muzicala?

Cu studiourile Disney de la Bucuresti. In urma cu ceva vreme aveam colaborari destul de dese cu acest studio, inregistrind in varianta romaneasca piese muzicale ce apareau in filmele de desene animate. Acum mi se va propune si un rol, sint curios sa aflu despre ce este vorba. Mi-as dori ca anul acesta sa pun pe picioare si un proiect muzical. Stii care-i problema? Nu-mi place sa fac lucruri doar de dragul de a le face. Nu sint genul care scoate un album cu piese de-ale lui Sinatra sau care se roaga de cineva sa-i scrie cintece.

Daca totusi ar fi sa scoti un CD...

Pe asta uit-o, dar daca ar fi, ar contine muzica din Banat.

Colaborezi si cu Nicu Alifantis.

El scrie muzica de teatru, iar eu, impreuna cu prietenii mei Razvan Vasilache si Bogdan Tudor, de la The 50’s, fac aranjamentele vocale la unele piese scrise de el. Acum o sa lucram la o piesa pentru Teatrul de Comedie. Nicu e un om minunat, este nasul fetitei noastre si o sa ne si cunune.

Cum ai cerut-o de nevasta pe Roxana?

A cerut-o fetita mea, Jasmina, a doua zi dupa ce s-a nascut. Cind asistentele au adus-o mamei, avea legat de minuta un biletel, pe care scria: „Mami, tati e mai timid si m-a rugat pe mine sa te intreb daca vrei sa fii sotia lui. Hai, mami, te rog, spune da!". A fost un moment foarte frumos. Iar Roxana nu a mai putut sa refuze.