Dica si-a inmormantat tatal
Fotbalistul stelist a revenit vineri seara din Italia, unde urmeaza, la Bolgna, tratamentul de recuperare dupa o operatie, si a participat sambata la inmormantarea tatalui sau. Constantin Dica (50 de ani) a decedat joi, la Spitalul Militar din Pitesti, unde era internat, din cauza unei ciroze. La inmormantare au mai participat Mihai Stoica, managerul general al Stelei, Viviana Radoi, sotia capitanul din Ghencea, care este nasa de cununie a fotbalistului, fosti colegi de la FC Arges si delegatia Universitatii Craiova, care s-a oprit la Pitesti in drumul spre Capitala, unde urma sa joace aseara cu Dinamo. De asemenea, Adrian Neaga, care a evoluat alaturi de Dica la Steaua si care in prezent joaca la Seongnam, in Coreea de Sud, a trimis o coroana de flori. (MCZ)
Rotariu i-ar lasa locul lui Sabau
Antrenorul interimar al lui "Poli" Timisoara a declarat ca remiza din meciul cu Gloria, scor 1-1 la Bistrita, este "un pas inapoi" pentru gruparea banateana. "Starea terenului a influentat foarte mult calitatea jocului. Rezultatul este echitabil, tinand cont ca am fost condusi cu 1-0. Poate daca eram mai atenti spre final puteam inscrie inca un gol si puteam pleca cu trei puncte. Dar, una peste alta, sunt multumit, in primul rand de atitudinea jucatorilor. Am facut un pas inapoi cu acest egal fiindca echipele de pe locurile 1, 2 si 3 s-au distantat. Important este ca, la final, sa jucam intr-o cupa europeana", a declarat Rotariu. Acesta a declarat ca antrenorul Gloriei, Ioan Ovidiu Sabau, este "binevenit la Timisoara", daca oficialii banateni vor dori sa-l aduca pe acesta in functia de antrenor principal. "Sabau a fost un mare jucator, un om de caracter. Ca antrenor a dovedit foarte multe. Eu ii doresc mult succes si este binevenit la Timisoara. Eu sunt interimar acum si probabil ca ma voi intoarce la echipa a doua", a spus Rotariu. (MIG)
Bergodi in pericol
Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca echipa antrenata de Cristiano Bergodi a dat dovada de maturitate in meciul cu Pandurii, scor 1-0. "Sunt trei puncte obtinute cu multa transpiratie, o victorie foarte mare si importanta. Am punctat cand a trebuit. Avem valoare si maturitate, dar inca nu suntem la forma maxima. Cand vom fi, nu ne va sta nimeni in fata. Avem valori individuale si toate golurile pe care le-am marcat au venit dupa executii ale lor. Nu ne schimbam obiectivul, vrem tot locul doi", a declarat oficialul ardelean. Muresan a venit la conferinta de presa de dupa meci in locul antrenorului Cristiano Bergodi, care a plecat de la stadion imediat dupa meci, fara a discuta cu altcineva in afara de jucatori, pe care i-a felicitat pentru victorie in vestiar. "Nu se pune problema schimbarii lui Bergodi, dar este clar ca echipa trebuie sa joace altceva", a mai spus Muresan. (MIG)