Patronul de la Jiul Petrosani a declarat ca gruparea sa va face memoriu la Comisia Centrala a Arbitrilor impotriva arbitrului Marius Bocaneala, care a condus meciul din deplasare cu Politehnica Iasi, afirmand ca acesta "a dat doua penaltyuri imagi
Patronul de la Jiul Petrosani a declarat ca gruparea sa va face memoriu la Comisia Centrala a Arbitrilor impotriva arbitrului Marius Bocaneala, care a condus meciul din deplasare cu Politehnica Iasi, afirmand ca acesta "a dat doua penaltyuri imaginare" pentru moldoveni.
"Bocaneala e o rusine de arbitru, vom face memoriu impotriva lui, fara nici o indoiala. A avut o prestatie rusinoasa, care a ridicat multe semne de intrebare asupra lui, mai ales ca e cumnatul lui Marius Stan (n.r. - fost presedinte la Politehnica Iasi). A rupt echilibrul la 0-0 si a dat doua penalty-uri imaginare. Jiul este un miel la taiere, alaturi de FC National, Urziceni si FC Arges! Mai sunt si niste iezi, ca Steaua, Timisoara si CFR Cluj", a spus Simota, care a precizat ca jucatorii antrenati de Marin Tudorache vor evolua pana la finalul sezonului cu banderole pe brat, in semn de protest fata de arbitrajele pe care le considera defavorabile (iesenii au marcat primele doua goluri prin Balba, din doua penalty-uri dictate de Bocaneala dupa interventii in careu asupra lui Palimaru si Mijin). Totusi, Simota a gasit dezamagitoare prestatia unora dintre jucatorii de la Jiul. "M-a dezamagit si evolutia jucatorilor, prestatia unora dintre ei a lasat de dorit. In meciul asta nu au aratat nimic si inca o data au demonstrat ca nu-i intereseaza decat sa treaca pe la casierie, sa-si ia banii", a spus Simota, prezent sambata la meciul Minerul Lupeni - Gaz Metan, scor 1-0, din etapa a 19-a a Ligii a II-a, seria a II-a, existand zvonuri ca Jiul ar urma sa fuzioneze cu Minerul in care gruparea din Lupeni ar obtine promovarea la finalul sezonului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.