Steaua a remizat sambata seara la Constanta, scor 1-1 cu FC Farul, si ramane fara victorie in deplasare din etapa a 6-a, cand a castigat, cu scandal, la Pitesti,
1-0 cu FC Arges. De atunci, "militarii" au bifat cinci egaluri si doua infr
Steaua a remizat sambata seara la Constanta, scor 1-1 cu FC Farul, si ramane fara victorie in deplasare din etapa a 6-a, cand a castigat, cu scandal, la Pitesti,
1-0 cu FC Arges. De atunci, "militarii" au bifat cinci egaluri si doua infrangeri pe terenuri straine. Mai mult, golul lui Val. Badea a fost primul marcat de Steaua in deplasare dupa 139 de zile, mai precis de la 22 octombrie 2006, de la infrangerea de la Galati, scor 1-2 cu Otelul. Dupa egalul de pe Litoral, Steaua a pierdut si locul 2 in Liga I.
Mihai Stoica, managerul general al stelistilor, a declarat dupa meciul de la Constanta ca se vor dicta sanctiuni disciplinare impotriva jucatorilor. "Atat am putut. Pacat de fanii care au venit sa ne vada. Deocamdata, atat se poate, ne-au lipsit sase jucatori, dar este prea putin ce am jucat. Ma opresc aici, pentru ca nu-mi sta in caracter sa-mi acuz jucatorii, dar vor fi discutii serioase dupa acest meci. Am luat un gol de cascadorii rasului, dar am si dat unul de acest gen cu Dinamo, in sezonul trecut. Va promit ca se vor dicta sanctiuni disciplinare saptamana viitoare", a spus Stoica. Acesta a adaugat ca absenta unor jucatori ca Ghionea si Dica este importanta pentru Steaua. "Este greu fara Ghionea si Dica, pentru ca nu am mai jucat fara ei, sunt jucatori importanti, carora le-am simtit lipsa. Arbitrajul a fost foarte bun, reactiile suporterilor nu au fost pozitive, dar aveau si ei pretentia ca echipa sa-i salute dupa meci", a spus Stoica. Fanii ros-albastrilor i-au acuzat dur pe jucatori la finalul partidei si i-au cerut lui Stoica sa-i aduca in fata lor. "Mercenari, sunteti mercenari!" si "Va bateti joc de noi!" au scandat suporterii stelisti. Dupa meci, doar M. Croitoru si Val. Badea i-au salutat pe fani, calmati pana la urma de Stoica. La randul sau, antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat ca Steaua pare o echipa blestemata. "A fost un meci pe care l-am controlat din primul si pana in ultimul minut. Farul nu ne-a pus deloc probleme. Au fost doar vreo doua faze din cauza greselilor noastre. Parca suntem blestemati. Avem mult ghinion si nici de aceasta data nu am reusit sa castigam", a spus Olaroiu, care a precizat ca pentru echipa sa este greu atunci cand intalneste echipe care nu urmaresc decat sa se apere. "Fanii s-au obisnuit cu victoriile si nu este normala reactia suporterilor", a mai spus Olaroiu. De partea cealalta, antrenorul "marinarilor", Basarab Panduru, a calificat drept "echitabila" remiza din meciul de pe teren propriu cu Steaua. "Este un rezultat echitabil. E bine ca am egalat rapid si ca am luat un punct in cele din urma", a spus Panduru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.