Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) solicita Guvernului sa nu amane alegerile europene deja fixate. Membrii CPC, reuniti la aniversarea Proclamatiei de la Timisoara, isi exprima surprinderea fata de intentia de amanare a alegerilor europarlament
Coalitia pentru un Parlament Curat (CPC) solicita Guvernului sa nu amane alegerile europene deja fixate. Membrii CPC, reuniti la aniversarea Proclamatiei de la Timisoara, isi exprima surprinderea fata de intentia de amanare a alegerilor europarlamentare, printr-un comunicat de presa, considerand ca singurele motive pentru un astfel de demers sunt furnizate chiar de clasa politica.
"Cerem deci tuturor celor care propun referendumuri sa dea prioritate alegerilor europene fata de oricare alte proiecte politice. Seriozitatea clasei politice se demonstreaza prin respectarea unor angajamente deja luate, cum sunt cele vizavi de alegerile europene, a caror amanare ar crea un precedent periculos. Nu avem nici un fel de garantie ca nu vor exista alte proiecte concurente la o eventuala alta posibila data a alegerilor europene", se mai arata in comunicatul CPC. Societatea Timisoara a decernat ieri premiile anuale in absenta laureatilor si a invitatilor. Monicai Lovinescu i-a fost acordat Premiul "Speranta" al Societatii Timisoara, Doina Cornea a devenit membru de Onoare al Societatii Timisoara, iar britanicul Tom Gallagher a primit Premierul "Punctul 12 al Proclamatiei de la Timisoara". (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.