Printul Harry al Marii Britanii a fost surprins in timp ce voia sa-si cumpere un iPod dintr-un magazin destinat exclusiv membrilor armatei americane, unde se comercializeaza produse pentru care nu se platesc taxe vamale. Potrivit mirror.co.uk, printu
Printul Harry al Marii Britanii a fost surprins in timp ce voia sa-si cumpere un iPod dintr-un magazin destinat exclusiv membrilor armatei americane, unde se comercializeaza produse pentru care nu se platesc taxe vamale. Potrivit mirror.co.uk, printul si doi colegi de armata au sperat sa economiseasca astfel cite 59 de euro. Harry, ofiter al celebrului regiment Blues and Royals, care se pregateste pentru o misiune in Irak, a utilizat parola ministrului britanic al Apararii pentru a intra in baza militara americana. Palatul Buckingham a refuzat sa comenteze incidentul. (P.B.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.