Reprezentativa de polo a Romaniei a ratat primul meci cu Croatia, din cadrul turneului international de la Sydney, programat sa se dispute ieri dupa-amiaza, deoarece poloistii tricolori pregatiti de Vlad Hagiu n-au ajuns in timp util in Australia,
Reprezentativa de polo a Romaniei a ratat primul meci cu Croatia, din cadrul turneului international de la Sydney, programat sa se dispute ieri dupa-amiaza, deoarece poloistii tricolori pregatiti de Vlad Hagiu n-au ajuns in timp util in Australia, fiind nevoiti sa treaca prin mai multe peripetii pe ruta Bucuresti-Paris-Singapore-Sydney.
"Din Bucuresti am plecat cu intarziere de doua ore, fiind informati ca avionul n-a decolat spre Paris la ora fixata din cauza unor defectiuni tehnice. Din acest motiv, am pierdut legatura spre Singapore si am dormit o noapte la Hotelul Ibis din capitala Frantei. De aici, normal ca am trecut prin tot felul de peripetii. In cele din urma am ajuns la Singapore si asteptam (n.n. - ieri dupa-amiaza, la ora 17) sa prindem un avion spre Sydney", ne-a declarat, ieri, antrenorul principal Vlad Hagiu (foto). "Asa se intampla cand faci ocolul lumii prin avioane! Bine ca suntem toti in regula si nu s-a intamplat nimic in timpul zborului. Din pacate, insa, baietii sunt epuizati fizic si psihic, dar avem timp sa ne refacem", a continuat Hagiu, adaugand ca tricolorii vor ajunge la Sydney in aceasta dimineata, urmand sa se prezinte la cel de-al doilea meci cu Australia B, programat sa se desfasoare la ora locala 17. "Momentan, singura noastra problema este legata de bagaje, care ajung direct la Sydney, dar nu stim cand. Oricum, noroc ca le-am spus baietilor sa-si puna cate un slip in bagajul de mana, ca poate ne trezim ca nu avem nici echipament de joc", a concluzionat antrenorul poloistilor romani. Reamintim ca pana la inceperea Mondialelor de la Melbourne, intreceri programate sa debuteze pe 20 martie, Romania va participa la un ultim turneu de pregatire la care si-au anuntat prezenta selectionatele Croatiei, Australiei, Africii de Sud si Germaniei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.